facebook

Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану: екс-чоловік Ані Лорак теж там був

Колишній чоловік Ані Лорак давно не думає про співачку, тому що у нього є молода наречена, яка захоплює своєю красою. Кохана Мурата Налчаджиоглу похизувалася бронзовою засмагою.

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу разом із нареченою Лілією відправився на відпочинок в Домінікану. Екс-чоловік Ані Лорак має турецький паспорт і тому може покидати Україну під час війни. Турецький бізнесмен часто їздить за кордон по справах і на відпустки, але завжди повертається в Україну і через власну косметичну компанію допомагає українським захисникам. В той же час його колишня дружина-співачка, яка народилась і виросла тут, співає для російських слухачів та продовжує жити в росії ще з 2014 року.

Раніше Мурат Налчаджиоглу сприймався публікою як колишній чоловік Ані Лорак, а тепер його поважають набагато більше, ніж артистку-зрадницю.

Мурат Налчаджиоглу на відміну від своєї колишньої дружини Ані Лорак не зрадив Україну
Мурат Налчаджиоглу на відміну від своєї колишньої дружини Ані Лорак не зрадив Україну

Мурат щасливий у стосунках з візажисткою Лілією Реус і готується створити з нею сім’ю, не зважаючи на те, що у дівчини є дитина від іншого чоловіка. Турок прийняв дівчинку як рідну і також часто забирає до себе свою дочку від Лорак, Софію. Під час таких зустрічей вони зазвичай подорожують і відпочивають.

На цей раз Мурат і Лілія вирішили приділити час тільки собі і вдвоз відправились в Домінікану.

В своєму Інстаграм-блозі наречена Налчаджиоглу показала фото на фоні океану і пальм та похизувалася бронзовою засмагою в стильному леопардовому образі.

В коментарях до знімку відмітився Мурат, який пожартував і написав: “Я теж в цьому місці був нещодавно”. Наречена підтримала гумор коханого і відповіла: “Який збіг”.

Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану
Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану

Шанувальники засипали Лілію компліментами і позаздрили Мурату Налчаджиоглу, яка у нього красива жінка – нічим не гірша ніж Ані Лорак, яка виявилася продажною.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.