Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану: екс-чоловік Ані Лорак теж там був

Колишній чоловік Ані Лорак давно не думає про співачку, тому що у нього є молода наречена, яка захоплює своєю красою. Кохана Мурата Налчаджиоглу похизувалася бронзовою засмагою.

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу разом із нареченою Лілією відправився на відпочинок в Домінікану. Екс-чоловік Ані Лорак має турецький паспорт і тому може покидати Україну під час війни. Турецький бізнесмен часто їздить за кордон по справах і на відпустки, але завжди повертається в Україну і через власну косметичну компанію допомагає українським захисникам. В той же час його колишня дружина-співачка, яка народилась і виросла тут, співає для російських слухачів та продовжує жити в росії ще з 2014 року.

Раніше Мурат Налчаджиоглу сприймався публікою як колишній чоловік Ані Лорак, а тепер його поважають набагато більше, ніж артистку-зрадницю.

Мурат Налчаджиоглу на відміну від своєї колишньої дружини Ані Лорак не зрадив Україну
Мурат Налчаджиоглу на відміну від своєї колишньої дружини Ані Лорак не зрадив Україну

Мурат щасливий у стосунках з візажисткою Лілією Реус і готується створити з нею сім’ю, не зважаючи на те, що у дівчини є дитина від іншого чоловіка. Турок прийняв дівчинку як рідну і також часто забирає до себе свою дочку від Лорак, Софію. Під час таких зустрічей вони зазвичай подорожують і відпочивають.

На цей раз Мурат і Лілія вирішили приділити час тільки собі і вдвоз відправились в Домінікану.

В своєму Інстаграм-блозі наречена Налчаджиоглу показала фото на фоні океану і пальм та похизувалася бронзовою засмагою в стильному леопардовому образі.

В коментарях до знімку відмітився Мурат, який пожартував і написав: “Я теж в цьому місці був нещодавно”. Наречена підтримала гумор коханого і відповіла: “Який збіг”.

Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану
Наречена Мурата Налчаджиоглу похизувалася засмагою під пальмами біля океану

Шанувальники засипали Лілію компліментами і позаздрили Мурату Налчаджиоглу, яка у нього красива жінка – нічим не гірша ніж Ані Лорак, яка виявилася продажною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.