Світлана Лобода вразила прихильників відвертим зізнанням: в яких вона стосунках з Філіпом Кіркоровим?

Світлана Лобода, яка довгий час проживала в росії, поділилася цікавими припущеннями щодо Кіркорова. Артистка вважає, що він все розуміє, але його змусили підтримувати війну. Всі подробиці вже в матеріалі.

Українська співачка Світлана Лобода, яка після початку повномасштабного вторгнення не зрадила Україну та повернулася на Батьківщину, під час розмови із журналісткою Раміною Есхакзай розповіла, кому з російських артистів вона писала та до кого намагалася достукатися.

Лобода розповіла, кому  писала з російських зірок
Лобода розповіла, кому писала з російських зірок

Відомо, що Лобода довгий час проживала в росії та будувала там свою кар’єру, проте після 24 лютого все змінилося. Жінка вирішила, що має бути на стороні правди та світла, тому зібрала речі та виїхала з росії. Маючи зв’язки в тій країні, артистка зрозуміла, що хоче звернутися до своїх колег у яких велика аудиторія, щоб ті транслювали правду про події в Україні.

Артистка написала Філіпу Кіркорову, який запевняв її, що все розуміє та буде намагатися допомагати, проте зараз він вирішив мовчати та продовжувати будувати своє життя в росії. Світлана вважає, що його примусили підтримувати війну.

Артистка намагається діями показати, що щиро допомагає та підтримує Україну
Артистка намагається діями показати, що щиро допомагає та підтримує Україну

До самої Лободи українці теж мають багато питань, незважаючи на її допомогу та донати, більшість не вірить у щирість її намірів. Мають думку, що таким чином вона знову відбудовує для себе кар’єрні східці, щоб закріпитися в Україні.

Наразі, співачка намагається довести своїм шанувальникам, що вона справді одумалася та все робить від чистого серця. Жінка дає благодійні концерти, перераховує кошти на відновлення зруйнованих міст, а також почала випускати пісні українською мовою, які довго тримаються в топі музикальних новинок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.