Максим Галкін в саду готеля побачив рибу з людським обличчям: довів до істерики Гордона і Нателлу Крапівіну

Пародист Максим Галкін показав, які дива трапляються під час відпочинку у вихідний день. Такої риби він ще не бачив, навіть Гордон коментар залишив.

Не для кого не секрет, що в сучасному світі можливо майже все. Навіть геть незрозумілі речі, можуть відбуватися, як із простими людьми, так і популярними зірками. Цього разу така історія відбулась з Максимом Галкіним, який відпочивав на природі та зміг зняти на свій смартфон унікальну рибу з обличчям. Він щиро здивував своїх підписників та отримав купу коментарів, які підтверджують їх шок.

Максим Галкін здивував своїх підписників в Інстаграмі цікавою знахідкою
Максим Галкін здивував своїх підписників в Інстаграмі цікавою знахідкою

Свій підпис залишив Дмитро Гордон, який швидко зміг “опізнати” обличчя тієї величезної риби. Він написав, що то Кіркоров, а хтось ще додав, що то путін слідкує за Максимом і йому слід бути обережнішим. Галкін зміг підняти всім настрій, він спочатку всіх здивував, а потім так само розсмішив.

Такі історії вкотре доводять, що наша природа унікальна і ми маємо цінувати та берегти те, що маємо. Зовсім фантастичні речі можуть відбуватися зі всіма кожної хвилини.

Для багатьох Галкін є символом людської щирості та людяності, адже він не став жити за диктованими правилами та спокійно спостерігати за тим, як його країна розв’язує війну в 21 столітті. Засудив їх дії, забрав всю родину та переїхали в інше місце будувати своє щастя.

Максим Галкін зі своєю дружиною Аллою Пугачовою
Максим Галкін зі своєю дружиною Аллою Пугачовою

Російські “патріоти” не залишили у спокої гумориста та до цих пір поливають його брудом і придумують різні плітки, щоб зіпсувати репутацію коміка. Проте правда на світлій стороні цієї боротьби.

Він продовжує виступати в інших країнах та збирати повні зали глядачів, які мають велике бажання бути присутніми на його виступах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.