Ані Лорак цілих 10 років була коханкою цього чоловіка: по фото видно, що він старший і не схожий на Мурата

Відома українська співачка Ані Лорак зараз зустрічається з містером Іспанія, до цього у неї був шлюб з турецьким бізнесменом, а ще раніше - роман з одруженим чоловіком.

Ані Лорак ніколи не робила таємницю з того, що була коханкою одруженого чоловіка. Вона розповідала про свої відносини з Юрієм Фальосою, з яким провела поряд 10 років свого життя.

Юрій став першим продюсером знаменитої співачки, коли вони почали співпрацювати, їй було лише 14 років. Тоді Фальоса був одружений, але, як запевняє Лорак, із сім’ї вона нікого не уводила. За словами артистки, стосунки Юрія із дружиною зжили себе ще до її появи.

Ані Лорак цілих 10 років була коханкою цього чоловіка
Ані Лорак цілих 10 років була коханкою цього чоловіка

Користувачі Мережі сперечаються, що могло привабити юну красуню в “зайнятому” чоловікові, який до того ж старший на 17 років. По фотографіям Фальоси і Лорак багато людей відзначають, що він далеко не красень, тому ймовірно, що Кароліна жила з ним заради власної вигоди та просування на сцені. Збудувати успішну кар’єру в шоу-бізнесі набагато легше, коли твій коханий – впливовий продюсер. І зірка не помилилася, завдяки роману з Юрієм Дмитровичем вона стала дуже популярною.

Хоча в одному з інтерв’ю артистка розповідала, що навпаки чоловік її сприймав не як свою жінку, а як проєкт, з якого треба вижимати максимум.

Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою
Ані Лорак цілих 10 років була коханкою цього чоловіка

Нагадаємо, після тривалих стосунків з Фальосою Ані Лорак пішла від нього, так і не отримавши пропозицію руки та серця. Весь цей час вони жили в цивільному шлюбі. Незабаром співачка зустріла в Туреччині свого наступного чоловіка. Ним став Мурат Налчаджиоглу, зараз відомий як колишній чоловік Лорак і турецький бізнесмен.

В 2009 році пара зіграла весілля, в 2011 році у них народилась дитина, а в 2019 вони розлучились після зрад Мурата. Після цього розлучення Ані Лорак крутила роман з Єгором Глібом, а нещодавно зізналась у стосунках з Містером Іспанія та тренером з йоги Ісааком Віджраку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.