10 років коми: дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського забрала всю славу свого брата

В сім'ї Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського народилася дочка і син, однак на слуху у публіки останні 10 років тільки дівчинка. Це пов'язано з її станом здоров'я.

Режисер Андрій Кончаловський був неодноразово одружений і встиг обзавестися сімома дітьми. Двоє молодших від шлюбу з Юлією Висоцькою – дочка Марія і син Петро.

Маша Кончаловська ось вже 10 років в комі. В 13-річному віці вона постраждала в ДТП на відпочинку у Франції. Лікарі з метою стабілізувати пацієнтку ввели її в стан медикаментозної коми. Батьки не дозволили відключити дитину від апаратів, але всі ці роки мовчать про доньку. За чутками, декілька років назад дівчина приходила до тями, однак її стан швидко погіршився, тому її знову перевели на апарати життєзабезпечення. Відомо, що вона знаходиться в одній з приватних московських клінік.

Дочка Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського забрала всю славу свого брата

Марії пророкували велике майбутнє, адже вона успадкувала акторський талант. В ранньому віці Маша дебютувала як актриса в кінокартинах батька-режисера. Також дівчинку пам’ятають в маминій кулінарній програмі “Їмо вдома”, в якій Висоцька видавала свої провальні страви за кулінарні шедеври.

Розрадою для зіркових батьків став молодший син Петро. Він уникає публічності та намагається рідко виходити в світ, але повністю не відмовляється від відідування світських заходів.

Коли син Висоцької і Кончаловського з’являється на публіці, багато людей відзначають, що він зовні не схожий на матір і батька. З віком Петро стає копією відомого актора та режисера, а за сумісництвом свого дядька – Микити Михалкова.

Як виглядає син Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського

Шанувальники подружжя сподівалися, що зірковий спадкоємець продовжить сімейну династію і стане актором. З такими батьками перед ним відкрилися б будь-які двері. Однак хлопець не виправдав чужих очікувань і вибрав для себе професію архітектора, поступивши в інститут не з першої спроби, про це в інтерв’ю розповідала Юлія Висоцька.