“Штаб-квартира місцевих пацанчиків”: Ксенія Мішина показала перше окреме житло свого 10-річного сина Платона

Відома українська актриса самостійно виховує свого сина від попередніх стосунків. Знаменитість показала, як Платон облаштував своє перше в житті окреме житло

Ксенія Мішина давно здобула популярність серед українських глядачів. Шанувальники полюбили знаменитість за її беззаперечну харизму й акторський талант, жіночність і мудрість, вміння досягати вершин. Крім основної професійної діяльності, в зірки є одна набагато важливіша робота – виховання сина. Порається з цією справою актриса чудово, адже хлопчик зростає розумним і щасливим.

Хоча багатьом фанатам Ксенії Мішиної здається, що вона занадто балує свою дитину, нещодавно зірка довела, що це зовсім не так. Відома українська актриса показала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм халабуду, яку Платон побудував у дворі разом зі своїми друзями. Хлопці облаштували літній прихисток, в якому можна гуляти.

Ксенія Мішина показала кадри з халабуди, яку її син побудував у їхньому дворі
Ксенія Мішина показала кадри з халабуди, яку її син побудував у їхньому дворі

Знаменитість справедливо зазначила, що часи змінюються, світ розвивається та крокує вперед, втім деякі речі залишаються незмінними. Актриса пригадала, як раніше вони з друзями так само будували хатинки у власному дворі, а тепер таким чудовим заняттям займається її син. Так, Платон разом із друзями знайшли плівку та необхідні для каркаса деталі. Хлопці змайстрували симпатичну халабуду, яку замаскували листям і гіллям з дерев.

Відома актриса Ксенія Мішина показала, як виглядає халабуда, яку змайстрував її син з друзями
Відома актриса Ксенія Мішина показала, як виглядає халабуда, яку змайстрував її син з друзями

Син актриси навіть показав, що у них у вуличній хатинці є їжа – хлопці принесли до своєї штаб-квартири, як її назвала Ксенія Мішина, ласощі. До слова, Платон повідомив, що це ще не кінцевий варіант. Вони планують облаштувати всередині щось на кшталт кухні та навіть умивальника. Крім того, хлопцям потрібна плівка, аби застелили стелю, та ліхтарик, аби ввечері всередині все було видно.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.