10 років коми: вам і не снилося, як зараз виглядає дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Кончаловського

Дочці Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського Маші вже 24 роки. Та вже майже 10 років ніхто, крім рідних дівчини, її не бачив, адже весь цей час вона перебуває в комі.

У 2013 році життя російського режисера Андрія Кончаловського та акторки Юлії Висоцької розділилось на до та після. Подружжя разом з двома дітьми потрапили у ДТП, де найбільше постраждала їхня донька – 14-річна Маша Кончаловська. Дівчина отримала серйозну травму голови і щоб зберегти її життя, лікарі прийняли рішення ввести її в стан медикаментозної коми. Нажаль, стан Маші так і не стабілізувався і вже 10 років поспіль дівчина знаходиться у небутті.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Сім’я Кончаловських: архівне фото

Висоцька і Кончаловський не зважуються відключити доньку від апаратів штучного підтримання життєдіяльності і вірять, що рано чи пізно вона стане на ноги.

Востаннє публіка бачила Машу Кончаловську ще у 2013 році. Дівчинка разом з братом та зірковими батьками з’явилася на світському заході. Маша росла дуже красивою і харизматичною.

Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську
Як виглядала Маша Кончаловська незадовго до ДТП

Після ДТП Машу Кончаловську ніхто не бачив і те, як зараз виглядає дівчина, можна лише уявити. Та насправді це не важко, адже дівчина росла повною копією своєї зіркової матері.

Так, нещодавно Юлія Висоцька поділилася з прихильниками своїм дитячим фото. Користувачі Мережі відмітили, що Юлія Висоцька і її донька Маша Кончаловська в одному віці були схожі, як сестри-близнючки.

Зліва: Юлія Висоцька, зправа: Маша Кончаловська
Зліва: Юлія Висоцька, зправа: Маша Кончаловська

А нещодавно Висоцька показала архівний знімок зі своєї юності. На фото їй 19 років. Зараз її дочка всього на пару років старше, і шанувальники Юлії впевнені, що Маша все також схожа на маму.

Який вигляд має 24-річна донька Юлії Висоцької Маша, яка майже половину життя знаходиться у небутті
Який вигляд має 24-річна донька Юлії Висоцької Маша, яка майже половину життя знаходиться у небутті

До слова, в Мережі поговорюють, що Маша Кончаловська декілька років назад все ж приходила до тями і навіть почала впізнавати рідних. Втім, покращення було недовгим. Згодом дівчину знову були змушені ввести у стан медикаментозної коми. Хоч Кончаловський та Висоцька не дають жодних коментарів на тему доньки, одного разу режисер проговорився в інтерв’ю, що мріє дожити до того дня, коли його донька буде здоровою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.