Іво Бобул повідомив про намір представляти Україну на Євробаченні-2024: “Я вже років п’ять про це думаю”

Відомий український музикант Іво Бобул повідомив, що давно думає про участь у популярному пісенному конкурсі. Знаменитість впевнений, що зміг би зайняти призове місце

Іво Бобул, відомий український музикант, давно здобув свою популярність. Знаменитість є одним із найвпізнаваніших представників рідної естради. Хоча й останнім часом артист не так часто “світиться” в шоубізнесі, про нього все одно не забувають. Так, наприклад, нещодавно музикант приголомшив заявою про свої майбутні наміри.

У студії “1+1” Іво Бобул висловив бажання представити Україну на популярному пісенному конкурсі. Так, знаменитість заявив, що думає про це вже не один рік. Ба більше, Іво Бобул більш ніж впевнений, що він точно зміг би здобути призове місце для України. Артист також заявив, що не гнався б за першим місцем, адже впевнений, що наразі найголовніше – не першість, а участь та можливість гідно представити свою країну.

Відомий український співак Іво Бобул зізнався, що хотів би виступити на Євробаченні
Відомий український співак Іво Бобул зізнався, що хотів би виступити на Євробаченні

У коментарі для журналістів артист зізнався, що близько п’яти років розмірковує над своєю ймовірною участю в Євробаченні. Крім того, знаменитість вирішив пофантазувати та розповів, що робив би, якби таки посів перше місце на конкурсі. Іво Бобул зазначив, що не став би “забирати” перемогу собі, а віддав би її іншій країні.

Так, за словами Іво Бобула, якби його номер на Євробаченні набрав максимальну кількість балів, що подарувало б йому перше місце, він би поступився країні, яка найбільше допомагає Україні в умовах повномасштабної війни.

“Я вже років п’ять думаю про це. Я знаю, що я не пролетів би. Десь у десятці був би точно. Тому що я розумію, що зараз не треба перше місце”, – висловився Іво Бобул.

Іво Бобул розповів, як вчинив би, якби виграв на Євробаченні
Іво Бобул розповів, як вчинив би, якби виграв на Євробаченні

Нагадаємо, що цього року Євробачення відбувалось від імені України у Великобританії. Перемогу на конкурсі здобула Швеція. Україну на пісенному змаганні представляв молодий тернопільський гурт TVORCHI. Артисти посіли шосте місце.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.