Дмитро Шевченко з “Холостячки-2” показав жінку, яка затьмарила Злату Огнєвіч: “Найпрекрасніша дружина та мама”

Учасник і фіналіст шоу "Холостячка-2" на телеканалі СТБ Дмитро Шевченко показав прихильникам свою маму, яку вважає найважливішою людиною в своєму житті.

Бізнесмен Дмитро Шевченко пішов на шоу “Холостячка”, щоб спробувати завоювати увагу співачки Злати Огнєвіч. Йому це вдалося, чоловік дійшов до самого фіналу, однак програв Андрію Задворному. Вибір артистки став неочікуваністю для глядачів, які бачили, як її тягне до Діми. Вони пророкували їй щасливе життя і сім’ю з ним, адже він був повністю готовий до серйозних стосунків, тоді як Андрій ще до виходу фінального епізоду на екрани кинув Злату.

Прихильники сподівались, що це стане приводом для возз’єднання Огнєвіч і Шевченко. Вони дійсно іноді спілкуються, однак романтики між ними немає. Дмитро зізнавався, що був вражений вчинком Задворного, але на той момент його серце вже було зайняте, тому він не розглядав можливості залицятись до співачки знову.

Дмитро Шевченко з Холостячки-2 показав жінку, яка затьмарила Злату Огнєвіч
Дмитро Шевченко з Холостячки-2 показав жінку, яка затьмарила Злату Огнєвіч

Його обраницею стала сусідка Злати Огнєвіч, співачка Катерина Шеффер, вони живуть в одному під’їзді. Однак через повномасштабну війну Катерина виїхала за кордон, тому зараз невідомо, чи вона досі зустрічається з Дмитром.

В своєму Інстаграм-блозі Діма Шевченко нещодавно показав жінку, яку вважає найкращою та ідеальною – це його мама. Екс-учасник “Холостячки” зворушливо привітав маму зі святом та опублікував спільні знімки з нею:

Сьогодні день народження у найважливішої людини в моєму житті і найпрекраснішої жінки, дружини та мами

Дмитро Шевченко з Холостячки-2 показав жінку, яка затьмарила Злату Огнєвіч
Дмитро Шевченко з Холостячки-2 показав жінку, яка затьмарила Злату Огнєвіч

Мама Дмитра виглядає дуже молодо і підтягнуто. Злата Огнєвіч особисто знайома з жінкою, вона була в гостях у батьків чоловіка під час зйомок “Холостячки”. Вони спочатку дуже нервували через камери, однак змогли відкритися та знайти спільну мову з артисткою. Злата могла б увійти в сім’ю Діми, якби вибрала його.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.