Потап показав, як відбудовує будинок старенької та незнайомої бабусі: “Вже розпочали ремонт” (ФОТО)

Відомий український продюсер і репер Потап стикається з критикою українців через свій виїзд за кордон, однак він займається благодійністю і показує, як робить добрі справи.

На початку повномасштабного вторгнення Потап та його дружина Настя Каменських знаходилися за кордоном та не стали повертатись назад в Україну. Декілька місяців вони давали благодійні концерти в різних країнах і розголошували правду про те, що відбувається у них на батьківщині. Не зважаючи на це, публіка була і залишається обуреною на артистів. Здебільшого на Потапа, адже Настя давно повернулась в Україну, а він повернувся і знову поїхав. Це та відсутність спільних фото пари навіть викликало чутки про можливе розлучення зіркового подружжя.

Каменських привітала Потапа з 42-річчям і показала перше спільне фото за довгий час
Потап показав, як відбудовує будинок старенької та незнайомої бабусі

Репер все заперечив, сказавши, що соціальні мережі – не показник, а також він зізнався, що зараз не сидить на одному місці:

В мене дуже великі зв’язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном

, – сказав Потап для ТСН.

Крім аукціонів, благодійних концертів та зборів чоловік Насті Каменських також займається точковою допомогою українцям. В своєму Інстаграм-блозі репер розповів про звичайну українську бабусю, якій захотів допомогти:

Це будинок Надії Іванівни в Гостомелі. Ще не так давно біля нього стояло 15 танків, а в сам дім прилетіло три ракети. Онук цієї жінки зараз на передовій, захищає нашу країну. Я вирішив підтримати Надію Іванівну і допомогти з відбудовою її житла. Дякую волонтерам батальйону “Добробат” , які підтримали мою ідею і вже розпочали ремонт. Я дуже сподіваюся, що вже скоро Надія Іванівна зустрічатиме онука у рідному домі в Гостомелі у затишку та теплі

, – написав Потап.

Фанати подякували зірці за небайдужість:

  • “Не словом, а ділом”;
  • “Добра справа!”;
  • “Так і треба, щоб всі українці один одному допомагали…гарна справа…”;
  • “Молодець”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.