Потап показав, як відбудовує будинок старенької та незнайомої бабусі: “Вже розпочали ремонт” (ФОТО)

Відомий український продюсер і репер Потап стикається з критикою українців через свій виїзд за кордон, однак він займається благодійністю і показує, як робить добрі справи.

На початку повномасштабного вторгнення Потап та його дружина Настя Каменських знаходилися за кордоном та не стали повертатись назад в Україну. Декілька місяців вони давали благодійні концерти в різних країнах і розголошували правду про те, що відбувається у них на батьківщині. Не зважаючи на це, публіка була і залишається обуреною на артистів. Здебільшого на Потапа, адже Настя давно повернулась в Україну, а він повернувся і знову поїхав. Це та відсутність спільних фото пари навіть викликало чутки про можливе розлучення зіркового подружжя.

Потап показав, як відбудовує будинок старенької та незнайомої бабусі

Репер все заперечив, сказавши, що соціальні мережі – не показник, а також він зізнався, що зараз не сидить на одному місці:

В мене дуже великі зв’язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном

, – сказав Потап для ТСН.

Крім аукціонів, благодійних концертів та зборів чоловік Насті Каменських також займається точковою допомогою українцям. В своєму Інстаграм-блозі репер розповів про звичайну українську бабусю, якій захотів допомогти:

Це будинок Надії Іванівни в Гостомелі. Ще не так давно біля нього стояло 15 танків, а в сам дім прилетіло три ракети. Онук цієї жінки зараз на передовій, захищає нашу країну. Я вирішив підтримати Надію Іванівну і допомогти з відбудовою її житла. Дякую волонтерам батальйону “Добробат” , які підтримали мою ідею і вже розпочали ремонт. Я дуже сподіваюся, що вже скоро Надія Іванівна зустрічатиме онука у рідному домі в Гостомелі у затишку та теплі

, – написав Потап.

Фанати подякували зірці за небайдужість:

  • “Не словом, а ділом”;
  • “Добра справа!”;
  • “Так і треба, щоб всі українці один одному допомагали…гарна справа…”;
  • “Молодець”.