Концерт Віктора Павліка у Німеччині відмінили через скандал зі спецперепусткою: Репяховій більше не до жартів

На днях зіркове подружжя Віктор Павлік і Катя Репяхова опинилися в центрі скандалу. А нещодавно стало відомо, що саме через цю скандальну історію концерт Павліка у Німеччині відмінили організатори.

Нещодавно артист Віктор Павлік потрапив у скандальну історію зі спецперепусткою. Так, його молода дружина Катя Репяхова у своїх Інстаграм-сторіс оприлюднила відео, де вони з Павліком їдуть порожнім Південним мостом у Києві, який наразі відкритий лише для спецтранспорту. Дівчина також показала спецперепустку, яку їй подарував чоловік, за допомогою якої Катя тепер могла їздити містом навіть у комендантську годину.

Концерт Віктора Павліка у Німеччині відмінили через скандал зі спецперепусткою

Зважаючи на те, що в Україні наразі військовий стан реакція публіки на вихваляння Каті не змусила себе чекати. Дружина Павліка дуже швидко видалила це відео зі свого Інстаграм-блогу та це не допомогло їй уникнути скандалу. До зіркового подружжя приїхала поліція, яка відібрала спецперепустку, а також провела виховну бесіду.

Скандал зі спецперепусткою негативно вплинув і на кар’єру артиста. Так, стало відомо, що благодійний концерт Віктора Павліка, який був запланований на 4 червня у Берліні, скасували організатори.

Концерт Віктора Павліка у Німеччині відмінили через скандал зі спецперепусткою
Концерт Віктора Павліка у Німеччині відмінили через скандал зі спецперепусткою

Про це повідомила організаторка заходу у Берліні Діана Янушевич. Жінка зазначила, що концерт відмінили саме через події, які трапились з Павліком 16-17 травня, тобто через скандал зі спецперепусткою.

До слова, Катя Репяхова після цієї події принесла свої вибачення і зазначила, що недоречно пожартувала про подарунок і шкодує про це.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років. Катя являється концертним директором свого чоловіка, а також блогером. У своєму Інстаграм-блозі Катя ділиться зі своїми прихильниками подробицями спільного життя з Павліком, показує свої материнскі будні і ділиться іншими моментами зі свого життя.

Крім того, Репяхова має й власний бізнес. Так, влітку 2022 року дівчина відкрила власний-інтернет магазин дитячого одягу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.