У віці ягідки, а все ще не мами: коли народять Наталія Могилевська, Настя Каменських, Руслана і Леся Нікітюк

Серед представниць українського шоу-бізнесу чимало тих, хто у зрілому віці так і не відчув радість материнства. Настя Каменських, Наталія Могилевська і Руслана не покладають надії, що рано, чи пізно вони стануть мамами.

Героїні нашої сьогоднішньої статті досягли неабиякого успіху у кар’єрі та не реалізувалися в материнстві.

Настя Каменських

Коли Настя Каменських народить
Коли Настя Каменських народить

36-річна співачка Настя Каменських вже багато років будує стосунки зі своїм колегою по сцені Олексієм Потапенком. 4 роки вони знаходяться в офіційному шлюбі. Після весілля Потап і Каменських неодноразово в інтерв’ю говорили про те, що мріють стати батьками і вже працюють над цим. Йдуть роки, а у зіркового подружжя так і не з’явилися діти. Зараз Потап і Настя неохоче відповідають на питання про поповнення і намагаються уникати їх. Прихильники зіркової пари навіть запідозрили, що у подружжя можуть бути проблеми з зачаттям. Та наразі ні Потап, ні Каменських не підтвердили це.

Наталія Могилевська

Коли народить Наталія Могилевська
Коли народить Наталія Могилевська

Наталія Могилевська мала безліч романів з чоловіками і навіть була одруженою в далекому 2005 році. Та цей шлюб тривав всього 1 рік. Хоч співачка і мала багато прихильників, їй так і не вдалося знайти чоловіка, з яким можна будувати сім’ю. Зараз Могилевській 47 років, вона незаміжня і не має дітей. Співачка зізнається, що мріє відчути радість материнства і запевняє, що це таки трапиться. Чи планує Наталія скористатися послугами сурогатної мами, чи усиновити дитину, вона наразі не відповідає та підкреслює, що готова стати мамою.

Руслана

Коли народить Руслана
Коли народить Руслана

Співачка Руслана вже 27 років знаходиться у шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. За цей довгий час вони так і не стали батьками. Та вкінці 2021 року співачка дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла, що зараз вони з чоловіком роблять все, аби в найближчому майбутньому стати батьками. Ймовірно, Руслана вирішила скористатися послугами сурогатної матері. З моменту того інтерв’ю пройшло вже 1,5 роки та співачка так і не оголосила про майбутнє материнство. Можна припустити, що зіркове подружжя відклали батьківство через початок повномасштабної війни в Україні.

Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад
Коли народить Леся Нікітюк

Леся Нікітюк побудувала приголомшливу кар’єру телеведучої, а ось в особистому житті їй поталанило менше. У 35 років Леся досі самотня, не має ні чоловіка, ні дітей. Телеведуча сподівається, що рано, чи пізно вона все ж вийде заміж і обов’язково стане мамою.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!