Каменських вагітна? Офіційний коментар Потапа і Насті про довгоочікуване поповнення в зірковій родині

Вже 4 роки як Потап і Настя одружені, однак весь цей час шанувальникам не дають спокою чутки про те, що каменських вагітна. Пара нарешті дала офіційний коментар.

Ні для кого не секрет, що Настя Каменських ніколи не відзначалася тонким силуетом і завжди була володаркою соковитої фігури. Були часи, коли співачка худла, а потім знову набирала вагу. Через це не перестають говорити, що дружина Потапа Каменських вагітна. Однак фанатам слід заспокоїтися – цього ще не сталося.

В бесіді з журналісткою Аліною Доротюк артистка навіть жартувала, що коли завагітніє насправді, їй просто ніхто не повірить, бо вона “вагітна” вже 10 років, не менше.

Каменських вагітна? Офіційний коментар Потапа і Насті
Каменських вагітна? Офіційний коментар Потапа і Насті

Втім, після свого весілля Потап і Настя неодноразово зізнавалися, що мріють про дітей. Репер навіть поділився планами на багатодітність – він хоче ще чотирьох, а взагалі – п’ятьох, просто один син у нього вже є, це син Андрій від шлюбу з Іриною Горовою.

Раніше Потап, даючи коментарій з приводу відсутності дітей у стосунках з екс-партнеркою по дуету, зізнався, що це станеться, коли “вищі сили дадуть”.

Загалом причиною постійних чуток про вагітність Насті Каменських її вигляд на різних фото. Ракурси, вільний одяг роблять свою справу та іноді у зірки навіть проглядається животик. Проте після повернення до України влітку 2022 року артистка пояснила – просто трохи піднабрала вагу на тлі нескінченного стресу через війну в рідній країні.

Олексій Потапенко і друга дружина артиста Каменських
Каменських вагітна? Офіційний коментар Потапа і Насті

До речі, якщо Потап вже встиг відчути радість батьківства, то Настя мамою ще не ставала. До роману з репером вона довгий час зустрічалася з іншим чоловіком. Стосунки були серйозними, але їхньому розвитку завадила відстань. На місці Потапа поруч з Каменських мітили багато відомих і багатих чоловіків, проте своє серце співоча красуня була готова віддати тільки йому.

Популярне

Схожі статті

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.