Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки, яка несе на собі хрест вдови

У біографії Тіни Кароль було немало важких моментів. Найбільший відбиток на її життя наклала смерть коханого чоловіка, яку їй довелося пережити у 28 років.

В 2008 році взимку Тіна Кароль пішла під вінець за свого другого продюсера Євгена Огіра. Їхнє весілля відбулося на узбережжі океану та було цілком таємним від публіки, а через півроку вони вже відкрито і гучно скріпили свій союз церковним шлюбом у Києво-Печерській лаврі. Особистому щастю артистки можна було позаздрити.

Цей рік став надзвичайно насиченим для пари – тоді ж у них з’явився первісток, хлопчик Веніамін. Шлюб Тіни та Євгена виглядав міцним, сповненим взаєморозуміння, кохання, підтримки і стабільності, чого так не вистачає у житті. На народження сина Огір звів для коханої будинок під Києвом, у якому вони мріяли прожити ще багато років разом.

Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки

Однак в один момент все обірвалося – Євгену поставили невиліковний діагноз, рак шлунку. Ця новина вразила весь український шоу-бізнес.

18 місяців боротьби, лікування в найкращих закордонних та українських клініках, важкі курси хіміотерапії не увінчалися успіхом. У квітні 2013 року Євген помер, а Тіна Кароль стала вдовою. Смерть і прощання з чоловіком стали найтрагічнішою подією за все життя артистки.

Їй було надзвичайно важко, однак вона зуміла заради сина і пам’яті коханого зібрати себе до купи. Тіна не стала закриватися зі своїм горем від усіх, на згадку про чоловіка вона відспівала безліч концертів в рамках гастрольного туру “Сила кохання та голосу”. Також Кароль присвятила Євгену Огіру свій альбом “Пам’ятаю”.

Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки

Більше поп-діва не ходила під вінець, хоча її тривалий час підозрювали у романтичних стосунках з молдавським співаком Даном Баланом. Далі чуток це не зайшло.

Від щасливого, хоч не довговічного шлюбу у співачки залишився син Веніамін Огір, який виріс напрочуд схожим на батька. Зараз хлопець – головна втіха у житті зірки.

Все про долю сина Тіни Кароль і Євгена Огіра в цьому відео: