“Не повноважні”: дружина Віктора Павліка після скандалу заявила, що її чоловіку повернули спецперепустку

Нещодавно мережу сколихнув скандал – у відомого українського музиканта Віктора Павліка конфіскували спецперепустку через його некоректні висловлювання в Інстаграмі

Відомий український музикант Віктор Павлік нещодавно втрапив у гучний скандал. Дружина артиста Катерина Репяхова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала відео з Південного моста у Києві. Знаменитість прокатив свою дружину закритим на час воєнного положення мостом, а підписникам похизувався, що це стало можливо завдяки спеціальній перепустці, яка в нього є.

Користувачі мережі запідозрили неладне, а вогню в масло додав той факт, що Віктор Павлік необережно заявив, що це – подарунок його дружині. Артист мав на увазі, що подарував коханій поїздку закритим мостом, а дехто з підписників подумав, що йдеться про передачу перепустки особі, яка до неї відношення не має.

У мережі вибухнув скандал з Віктором Павліком через спецперепустку
У мережі вибухнув скандал з Віктором Павліком через спецперепустку

На тлі цього скандалу правоохоронні органи вилучили в артиста спецперепустку. Довгий час дружина знаменитості не хотіла коментувати того, що трапилось, а тепер таки вийшла на зв’язок. Катерина Репяхова пояснила, що перепустка не була для неї подарунком, а належала виключно її чоловікові. Крім того, зіркова дружина заявила, що документ у її чоловіка не конфіскували.

Блогерка зазначила, що преса нібито перекрутила її слова, а її чоловік цю спецперепустку має вже дуже давно. Крім того, Катерина Репяхова зазначила, що Віктора Павліка не позбавили документа, а лише забрали його для перевірки.

“Її забрали задля перевірки справжності, [адже] патрульні поліції не повноважні сходу виявити, кимбула видана перепустка”, – пояснила підписникам Катерина Репяхова.

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому в її чоловіка тимчасово забрали перепустку
Дружина Віктора Павліка пояснила, чому в її чоловіка тимчасово забрали перепустку

До слова, блогерка також пояснила, що всі слова про “подарунок”, що стосувались перепустки, були нічим більшим, ніж жарт. Разом з тим, зазначила Катерина Репяхова, вона не намагається виправдати ні себе, ні чоловіка, адже вони не мали жартувати на подібні теми.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.