“Не повноважні”: дружина Віктора Павліка після скандалу заявила, що її чоловіку повернули спецперепустку

Нещодавно мережу сколихнув скандал – у відомого українського музиканта Віктора Павліка конфіскували спецперепустку через його некоректні висловлювання в Інстаграмі

Відомий український музикант Віктор Павлік нещодавно втрапив у гучний скандал. Дружина артиста Катерина Репяхова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала відео з Південного моста у Києві. Знаменитість прокатив свою дружину закритим на час воєнного положення мостом, а підписникам похизувався, що це стало можливо завдяки спеціальній перепустці, яка в нього є.

Користувачі мережі запідозрили неладне, а вогню в масло додав той факт, що Віктор Павлік необережно заявив, що це – подарунок його дружині. Артист мав на увазі, що подарував коханій поїздку закритим мостом, а дехто з підписників подумав, що йдеться про передачу перепустки особі, яка до неї відношення не має.

У мережі вибухнув скандал з Віктором Павліком через спецперепустку

На тлі цього скандалу правоохоронні органи вилучили в артиста спецперепустку. Довгий час дружина знаменитості не хотіла коментувати того, що трапилось, а тепер таки вийшла на зв’язок. Катерина Репяхова пояснила, що перепустка не була для неї подарунком, а належала виключно її чоловікові. Крім того, зіркова дружина заявила, що документ у її чоловіка не конфіскували.

Блогерка зазначила, що преса нібито перекрутила її слова, а її чоловік цю спецперепустку має вже дуже давно. Крім того, Катерина Репяхова зазначила, що Віктора Павліка не позбавили документа, а лише забрали його для перевірки.

“Її забрали задля перевірки справжності, [адже] патрульні поліції не повноважні сходу виявити, кимбула видана перепустка”, – пояснила підписникам Катерина Репяхова.

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому в її чоловіка тимчасово забрали перепустку

До слова, блогерка також пояснила, що всі слова про “подарунок”, що стосувались перепустки, були нічим більшим, ніж жарт. Разом з тим, зазначила Катерина Репяхова, вона не намагається виправдати ні себе, ні чоловіка, адже вони не мали жартувати на подібні теми.