“Аби попіаритись”: Камалію та Мохаммада Захура розкритикували на тлі їхнього возз’єднання після розлучення

Відома українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур нарвались на критику фанатів. Користувачам мережі не припала до душі дивна поведінка зіркового подружжя

Камалія, одна з найвідоміших українських співачок, нині перебуває у стосунках зі своїм коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Разом зіркова пара виховує спільних дітей, двійнят Мірабеллу та Арабеллу. Для багатьох шанувальників знаменитості були прикладом ідеальних стосунків, втім неочікувано вони оголосили про розлучення.

На своїй сторінці в Інстаграмі Камалія опублікувала допис, в якому пояснила: хоча вони із Захуром і розуміють, що у такі скрутні часи фани аж ніяк не очікують подібних новин, але вони прийняли рішення розлучитись. Користувачів мережі неабияк розбурхала ця новина, але вони спробували сприйняти її спокійно. Втім, подальша поведінка артистки та її чоловіка ще більше спантеличила фанів.

Камалія та Мохаммад Захур після багатьох років подружнього життя оголосили про розлучення
Камалія та Мохаммад Захур після багатьох років подружнього життя оголосили про розлучення

Так, знаменитості продовжили з’являтись на публіці, як ні в чому не бувало. Ба більше, на нещодавньому заході з нагоди дня народження Камалія Мохаммад Захур привітав її, як “кохану жінку” та прямо зі сцени перед десятками гостей зізнався в любові до своєї дружини. Тепер же зіркове подружжя разом з’явилось на Каннському кінофестивалі, а на опублікованому фото із заходу пакистанський мільярдер ніжно обіймає співачку за талію.

У коментарях до допису дехто з шанувальників обурився, мовляв, навіщо було оголошувати про своє розлучення, якщо нині у подружжя насправді все добре. Ба більше, користувачі мережі припустили, що Камалія та Мохаммад Захур зробили це виключно заради піару.

Шанувальники розкритикували Камалію та Мохаммада Захура за нібито брудний піар
Шанувальники розкритикували Камалію та Мохаммада Захура за нібито брудний піар

Нагадаємо, що відома українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур побрались ще 20 років тому. Закохані познайомились на вечірці, де артистка виступала з піснею. Пакистанський мільярдер одразу поклав око на українську красуню, а вже зовсім скоро вони почали зустрічатись, разом жити та невдовзі відгуляли весілля.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.