Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника: “вовчиці” пробачать йому втечу в Німеччину

Відомий український співак Олег Винник вже півтора року не з'являється на сцені та в Мережі. Його зіркова подруга Оля Полякова прокоментувала ймовірне повернення артиста.

Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення перестав з’являтися на людях і оновлювати свої соцмережі. З’явились чутки, що артист переховується в Німеччині, які через деякий час підтвердила адвокат Винника. За її словами він покинув Україну заради лікування в Європі. Однак діагноз співака не розголошується, а очільниця його фан-клубу Валерія Барон заявила, що він зараз фізично не може в такому вигляді з’являтись на публіці, але продовжує творити.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника
Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника

Пізніше на Фейсбук-сторінці та в Інстаграм-блозі Олега Винника зникли всі публікації. Роман Недзельський стверджує, що це зробив не співак, а його менеджер. Також відомо, що зі своїм продюсером Олександром Горбенко повелитель вовчиць припинив співпрацю.

Оля Полякова, з якою Олег Винник дружив і працював на телебаченні, вважає, що якщо він вирішить повернутися в Україну з Німеччини, його обурені фанатки все пробачать. Це вона сказала блогеру Богдану Беспалову, який запитав у співачки, чи любитимуть Винника “вовчиці” як і раніше:

Вовчиця – це збірний образ жінки, яка звикла до того, що чоловік її кидає. Тому, коли чоловік до неї повернеться, вона його простить. От і все

, – вважає Полякова.

Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника
Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника

Нагадаємо, разом зі зникненням Олега Винника пропала також його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне. Кажуть, що вона поїхала разом з ним. В Берліні у співака є нерухомість та дорослий син. Шлюб з Таюне Винник заключив в юності після закінчення музичного училища. Про це кажуть його односельці та колишні викладачі, однак сам артист ніколи не підтверджував чуток про романтичний зв’язок із бек-вокалісткою. Він завжди уникав питань про особисте життя і тільки казав, що він – щаслива людина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.