Гідна заміна Лізі Галкіній: дочка Сергія Лазарєва ошелешила публіку своїми танцями в образі східної принцеси

Відомий російський співак Сергій Лазарєв побував на танцювальному концерті своєї дочки Анни. В Мережі вважають, що дівчинка нічим не гірша ніж Ліза Галкіна.

Діти Сергія Лазарєва успадкували від батька любов до творчості та його багаточисельні таланти. Дочка співака Анна та син Микита займаються в дитячому танцювальному колективі. Нещодавно відбувся звітний концерт. Дівчинка вийшла на сцену в образі східної принцеси.

Анна Лазарєва продемонструвала пластику і грацію під час виступу та підкорила серце батька:

Моя Східна принцеса дочка Анюта! Фрагмент номера “Східні казки” на звітному концерті студії-школи “Тодес”. Це тут вона східна красуня, а вдома справжня отаманша

, – написав співак.

Фанати були захоплені танцювальним номером дівчинки та відмітили, що Аня – гідна заміна Лізі Галкіної, яка постійно дивувала публіку талантами.

Діти Сергія Лазарєва з’явились на світ завдяки процедурі ЕКЗ. Малюків виносила сурогатна матір, ім’я якої досі тримають в секреті. Артисту вдавалось довгий час приховувати навіть наявність дітей. Він не хотів, щоб громадськість і журналісти порушували спокій його сім’ї.

Дочка Сергія Лазарєва ошелешила публіку своїми танцями в образі східної принцеси
Дочка Сергія Лазарєва ошелешила публіку своїми танцями в образі східної принцеси

Микита та Аня генетично є рідними братом та сестрою, але виношені різними сурогатними матерями. Питання про причини звернення до клініки Лазарєву задавали постійно. Співак вважав для себе це найкращим варіантом, оскільки сильно хотів дітей, але поряд не було тієї самої.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв не одружений, але раніше зустрічався з телеведучою Лєрою Кудрявцевою. Пізніше зірку помічали з українською співачкою Сантою Дімопулос, однак чутки про роман були розвіяні. Також Лазарєва підозрювали в романтичних стосунках з Ані Лорак.

Дочка Сергія Лазарєва ошелешила публіку своїми танцями в образі східної принцеси
Дочка Сергія Лазарєва ошелешила публіку своїми танцями в образі східної принцеси

В 2015 році в одному з інтерв’ю співак повідомив, що має кохану дівчину, але ім’я не назвав, підкресливши лише, що вона не має відношення до шоу-бізнесу. Таємничість Сергій щодо сімейного статусу породила домисли про його нетрадиційну орієнтацію.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.