Катерина Осадча розповіла про свою коронну страву, яку готує для Горбунова і дітей: хазяйновита зірка

Відома українська телеведуча Катя Осадча в шлюбі з Юрієм Горбуновим стала багатодітною мамою. Зірка знаходить в робочому графіку час для домашніх справ і готовки.

Катя Осадча в 2017 році стала дружиною телеведучого Юрія Горбунова. Роман між ними закрутився, коли вони разом працювали над шоу “Голос. Діти”. Це було в 2015 році, коли шоумен розлучився з першою дружиною і Осадча ймовірно була тому причиною.

В інтерв’ю пара розповідала, що Юрій почав підвозити Катю з роботи на машині і лише з третього разу він погодився зайти на чай. Це стало початком історії кохання зірок.

У зіркового подружжя народилось двоє дітей, хлопчики Іван і Данило. В 19 році Катерина Осадча стала матір’ю вперше у шлюбі з екс-чоловіком Олегом Поліщуком. Їх спільний син Ілля зараз вчиться в університеті в США.

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катерина Осадча розповіла про свою коронну страву, яку готує для Горбунова і дітей

В своєму Інстаграм-блозі телеведуча нещодавно відповідала на запитання від підписників. Вона трохи розказала про дітей та натякнула, що найважче їй з середнім сином Іваном – у нього вибуховий характер і енергії через край. Старший Ілля виріс розсудливим, врівноваженим. Молодший Данилко росте ніжним сонечком і завжди чує з першого разу.

Також Катерина зізналася, що готує вдома сама. Її спитали: “Ви готуєте вдома? У кого яка улюблена страва?”. Зірка відповіла:

Готую, але не люблю рутину. Коронні – всі варіанти рибних страв

Катерина Осадча розповіла про свою коронну страву, яку готує для Горбунова і дітей
Катерина Осадча розповіла про свою коронну страву, яку готує для Горбунова і дітей

Телеведуча намагається дотримуватися більш менш правильного харчування. Єдине, в чому вона не може себе обмежувати – це хліб. Вона їсть багато овочевих салатів, картоплю тільки до обіду, на ніч не їсть фруктів, тому що в них є цукор.

Нагадаємо, модельні параметри Каті Осадчої дозволили їй розпочати модельну кар’єру ще в підлітковому віці. Зараз вона у свої 39 після трьох вагітностей і пологів виглядає бездоганно і не має жодного зайвого кілограму.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.