22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною: “Квартири менше подобаються”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук щасливий у стосунках з 22-річною обраницею Катериною Полтавською, яка хоче переїхати з квартири в будинок.

Володимир Остапчук в 2022 році розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. В шлюбі з нею телеведучий побудував заміський будинок, в якому вони збирались прожити щасливе сімейне життя, однак стосунки не склались. Після розлучення невідомо, за ким залишиться дім, однак Христина заявляла, що будь-яке майно, придбане подружжям є спільним.

22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною Горняк
22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною Горняк

Зараз Остапчук живе з новою обраницею Катериною Полтавською, якій 22 роки. Вони знімають квартиру в елітному житловому комплексі Києва з сучасним ремонтом, але в своєму Інстаграм-блозі Катя тонко натякнула, що хоче жити в будинку.

Дівчина опублікувала знімок сніданку на балконі та написала:

Вже хочеться переїхати в будинок й облаштовувати сад. Я все життя жила в будинку, тому квартири мені менше подобаються

22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною Горняк
22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною Горняк

Ймовірно Полтавська натякає, що невдовзі вони з Володимиром Остапчуком будуть жити в домі, який він побудував у другому шлюбі з Христиною Горняк. Навряд чи це сподобається його колишній дружині, але телеведучий вже не раз з’являвся в будинку після розлучення.

Нагадаємо, Володимир Остапчук вже втретє одружений. Його першою дружиною була Олена Войченко, матір двох його дітей. Від неї телеведучий пішов до Христини Горняк, що стало великим ударом для Олени. Це породило публічні скандали, пов’язані з особистим життям зірки та вихованням дітей. Войченко була проти спілкування дітей з новою обраницею батька, але після їх розлучення вони налагодили це питання.

Зараз спадкоємці шоумена з мамою знаходяться в Канаді і він з ними говорить по відеозв’язку, а також зустрічається, коли прилітає в країну на благодійні заходи. Стати батьком ще раз Остапчук планує і вважає свою 22-річну коханою природженою мамою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.