18-річна донька Олі Полякової виходить заміж: Маша показала обручку, з якою їй зробив пропозицію бойфренд

Донька відомої української співачки Олі Полякової повідомила, що її бойфренд зробив їй пропозицію руки та серця. Маша прокоментувала подію та висловилась про майбутнє весілля

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховують двох доньок. Старша дитина зіркової пари після завершення навчання в школі вирушила навчатись до Великобританії. Там Маша Полякова здобуває вищу освіту в музичній академії. Крім успішного навчання, дівчина також встигає й ладнати особисте життя.

Так, раніше зіркова донька розповідала, що почала зустрічатись з бойфрендом Артуром. Молоді люди не приховують своїх стосунків та полюбляють демонструвати почуття на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм. Підписники Маші Полякової та її обранця сьогодні дізнались, що хлопець зробив 18-річній дівчині пропозицію вийти за нього заміж.

Донька відомої співачки Олі Полякової Маша показала обручку від свого бойфренда
Донька відомої співачки Олі Полякової Маша показала обручку від свого бойфренда

Про це стало відомо з опублікованої Машею Поляковою Історії, на якій вона демонструє обручку від свого обранця. Хлопець ніжно тримає свою дівчину за руку, на якій видніється шикарна каблучка з величезним коштовним каменем. Донька української співачки повідомила, що відповіла бойфренду “так”, а хлопець додав, що чекає на привітання.

Втім, пізніше з’ясувалось, що насправді зіркова пара пожартувала й вони не збираються одружуватись так рано. Закохані поспішили спростувати опубліковану раніше інформацію та заявили, що це був лише жарт. Отже, поки що донька Олі Полякової не виходить заміж.

Маша Полякова зі своїм бойфрендом повідомили, що розіграли підписників і весілля не планують
Маша Полякова зі своїм бойфрендом повідомили, що розіграли підписників і весілля не планують

Нагадаємо, що молоді люди будують серйозні стосунки та навіть вже встигли познайомитись із батьками одне одного. Оля Полякова та Вадим Буряковський вподобали бойфренда своєї доньки та зізнались, що хлопець справив на них чудове враження.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.