Леся Нікітюк більше не хоче згадувати про ситуацію з Олексієм Дурнєвим: “Ніхто не може домізкувати”

Гуморна українська телеведуча в ефірі нового випуску свого шоу на Новому каналі висловилась про свій тривалий конфлікт із блогером Олексієм Дурнєвим

Відома українська телеведуча розставила всі крапки над “і” у темі конфлікту зі своїм зірковим колегою Олексієм Дурнєвим. Непорозуміння між знаменитостями тривають вже чотири роки, а чимало представників шоубізнесу впевнені, що зірки ледве не ворогують. Втім, все виявилось цілком по-іншому. Про це Леся Нікітюк розповіла у свіжому випуску свого шоу на Новому каналі “єПитання”.

Так, одним із завдань розважального телепроєкту було назвати відомого українського чоловіка, з яким би учасниці хотіли піти на побачення. Даша Астаф’єва зізналась, що була б не проти сходити на побачення з Олексієм Дурнєвим. Знаменитість перепросила у Лесі Нікітюк, натякаючи на їхній з Льошею конфлікт. Втім, зазначила артистка, саме з блогером вона б хотіла провести романтичний вечір.

Олексій Дурнєв і Леся Нікітюк декілька років тому розбили глеки
Олексій Дурнєв і Леся Нікітюк декілька років тому розбили глеки

Леся Нікітюк в ефірі свого телешоу здивувалась і перепитала, чому вона взагалі має ображатись на свого колегу. Знаменитість зазначила, що між ними немає ніяких конфліктів, а все те, про що говорить публіка, ведуча назвала “хайпом в Інтернеті”. Зірка зауважила, що людям важко усвідомити, що їхнього з Дурнєвим конфлікту не існує, адже вони з ним ніколи в житті не сварились.

“Ніхто не може домізкувати, що це все повна дурня”, – пояснила Леся Нікітюк.

Отже, таким чином знаменита українська телеведуча поставила крапку у трирічному конфлікті зі своїм колегою Олексієм Дурнєвим. Хоча знаменитості й не підтримують дружніх стосунків, тепер зрозуміло точно, що й ворожнечі між ними немає.

Леся Нікітюк поставила крапку в конфлікті зі своїм колегою блогером Олексієм Дурнєвим
Леся Нікітюк поставила крапку в конфлікті зі своїм колегою блогером Олексієм Дурнєвим

Нагадаємо, що конфлікт між зірками почався 2019 року, коли Дурнєв почав власне YouTube-шоу, в якому глузував з Інстаграм-історій відомих зірок. Однією з героїнь проєкту стала Леся Нікітюк, але зірці це не сподобалось, тому, за словами Дурнєва, вона йому зателефонувала й попросила не “хайпувати” на своєму імені.

Пізніше Нікітюк підтвердила дзвінок блогеру, втім зазначила, що вона його просила не перегинати палицю. Крім того, ведуча зауважила, що завдяки їй в Олексія Дурнєва є робота – себе вона назвала “роботодавицею”, а блогерка обізвала “вічним рабом”.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.