Маша Єфросиніна святкує 44-й день народження: як змінювалася телеведуча за роки роботи на телебаченні (Фото)

25 травня відома українська телеведуча Маша Єфросиніна святкує день народження. Телеведучій виповнилося 44 роки. В цей день ми вирішили пригадати, яким був шлях зірки на українському телебаченні.

Маша Єфросиніна – відома українська телеведуча, журналістка, громадська діячка. Вона являється справжнім прикладом для наслідування для мільйонів жінок. За своє життя Маша пройшла неймовірну трансформацію, як в плані кар’єри, так і в плані зовнішності.

Вперше публіка побачила Машу Єфросиніну на початку 2000-х. Тоді молода Маша, які було трішки за 20, стала ведучою ранкового шоу “Підйом” разом з Юрієм Горбуновим. На той час Єфросиніна мала дуже пишні форми, адже важила на 20 кілограмів більше, ніж зараз. Зі стилем у Маші теж були проблеми: яскравий, обтягуючий одяг і косички надавали їй комічності.

Маша Єфросиніна у програмі Підйом 2001 рік
Маша Єфросиніна у програмі Підйом 2001 рік

Та в якийсь момент дівчина зайнялася собою і почала плавно худнути. Телеведучу почали запрошувати в якості ведучої, або у якості експерта на різних шоу. Так, у 2007 році вона стала суддею на програмі “Модний вирок”.

2010 рік став для Єфросиніної переломним. Вона феноменально схудла і почала володіти ідеально стрункими формами. Кар’єра телеведучої стрімко почала розвиватися. Єфросиніна стала ведучою провідних програм на Новому каналі.

Сьогодні Маша – не лише телеведуча та інтерв’юерка. Вона – дружина війського ЗСУ і громадська діячка та благодійниця. Єфросиніна має власний фонд, який бореться за психологічне здоров’я жінок, які постраждали від війни, повернулися з полону, чи стали жертвами дій російських солдатів. Цим жінкам надається кваліфікована допомога провідних психологів і психотерапевтів.

Варто відзначити, що у свої 44 роки Маша Єфросиніна виглядає неймовірно. Жінка зберегла молодість та примножила свою красу і зараз виглядає краще, ніж 20 років тому. Телеведуча зізнається, що ретельно слідкує за своїм здоров’ям, харчуванням, а також регулярно займається спортом. Саме це і є головними правилами для того, щоб виглядати так розкішно, як телеведуча Маша Єфросиніна.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.