Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік: “У нас в планах підкорити світ”

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв знайшов журнал з 2014 року, на обкладинці якого зображений Володимир Зеленський. Вже тоді він планував підкорити світ.

Володимир Зеленський зробив кар’єру від популярного артиста і телеведучого до президента України. У дитинстві він мріяв стати прикордонником, а потім хотів вивчитися на дипломата. Втім, вища освіта у Володимира по спеціальності “Правознавство”. Під час навчання в університеті почав грати в КВК. Це важливий етап в біографії Зеленського.

З 1997 по 2003 роки він був актором, сценаристом і художнім керівником команди “Квартал 95”, яка потім перетворилась в творчу студію і він її очолив. До 2019 року Володимира Зеленського знали як гумориста і чудового актора, він володіє понад 30 нагородами “Телетріумфу”, а також багатьох міжнародних кінофестивалів.

Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік

Після головної ролі в серіалі та фільмі “Слуга народу” Зеленський балотувався в президенти України і був обраний 73% українців. Зараз Володимир Олександрович приклад мужності, незламності, сміливості та гідності. Він робить неймовірне на дипломатичному фронті, щоб забезпечити українських захисників всім необхідним для виборювання перемоги і вже зовсім не асоціюється з коміком, як раніше. Його дружина Олена Зеленська показує не менш гідний приклад того, як треба представляти свою країну на міжнародній арені.

Телеведучий Єгор Гордєєв в своєму Інстаграм-блозі поділився архівним номером журналу “Телескоп”, на обкладинці якого з’явився Володимир Зеленський. Його цитата з інтерв’ю прикрасила номер:

У нас в планах підкорити світ

Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік

Ці слова Володимира Олександровича стали ніби пророчими, адже після 24 лютого 2022 року про Україну дізнався весь світ, а український народ став великим здивуванням і гордістю для Заходу. На жаль, такою великою ціною, однак перемога неодмінно настане. Слава Україні!