Донька Полякової після пропозиції бойфренда вийти за нього зробила з ним парне тату: замість весільних обручок

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша дитина знаменитості останнім часом епатує. Маша за кордоном вирішила зробити своє перше татуювання

Оля Полякова, відома українська співачка, у шлюбі з коханим чоловіком Вадимом Буряковським двічі стала мамою. Сьогодні діти знаменитості живуть за кордоном, а саме – у Великобританії. У Лондоні й молодша, й старша доньки артистки здобувають освіту. 18-річна Маша Полякова нині навчається в музичній академії. За кордоном дівчині вдалось не лише почати робити перші кроки в кар’єрі, але й влаштувати особисте життя.

Маша зустрічається з хлопцем, на ім’я Артур. Парочка юних закоханих не стидається своїх палких почуттів та демонструє стосунки на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно Маша Полякова показала у своєму блозі каблучку, якою її коханий освідчився їй. Зіркова пара повідомила про заручини та натякнула, що вже почала готуватись до весілля.

Маша Полякова натякнула шанувальникам, що вже почала готуватись до весілля з хлопцем

Втім, пізніше виявилось, що донька відомої української співачки разом зі своїм бойфрендом таким чином вирішили пожартувати. Пізніше Маша Полякова поспішила опублікувати спростування та заявила, що новина про її заручини з хлопцем – лише жарт.

А ось новина про перше татуювання Маші та ще й парне – зовсім не жарт. Нещодавно дівчина на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала серію Історій, в яких детально продемонструвала процес, як їй робили її перше тату. Зіркова донька української артистки на зап’ясті зробила перший малюнок на тілі. Слід зазначити, що на цій ділянці особливо ніжна шкіра, тому й перше тату для 18-річної Маші стало ще тим випробуванням.

Донька Олі Полякової зробила зі своїм бойфрендом парне татуювання

Бойфренд Маші Полякової обрав таке ж саме місце для свого тату. Хлопець набив на тілі напис “balance”, а ось дівчина вирішила блакитною фарбою нанести на зап’ястя красивий символ. Тепер юні закохані обидва носять тату на одному й тому самому місці.