KAZKA виходить заміж: 30-річна Олександра Заріцька оголосила про заручини та показала незвичайну обручку

Відома українська співачка Олександра Заріцька повідомила чудову новину. Знаменитість зовсім скоро офіційно стане дружиною свого коханого нареченого

Попри всі негаразди та сумні новини в житті таки знаходиться місце для хорошого. Так, відома українська співачка та фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька повідомила про заручини. Знаменитість розповіла, що її бойфренд Павло Тараненко, motion-дизайнер гурт Hawx, зробив їй пропозицію. Подробиці артистка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Олександра Заріцька опублікувала фотографії зі своїм майбутнім чоловіком та розповіла про свій останній кліп, в якому насправді вона вже натякнула на новину. Знаменитість нещодавно випустила відео, в якому постала в образі нареченої. Таке амплуа фронтвумен гурту KAZKA обрала саме через те, що скоро й у реальному житті приміряє білу сукню та красиву фату.

“Вийшло mood-відео на пісню “БЕЗ КОХАННЯ”. Звісно, наречена я там не просто так. Я заручена! Досі не можу повірити”, – розповіла Олександра Заріцька шанувальникам на своїй Інстаграм-сторінці.

Олександра Заріцька з гурту KAZKA повідомила про заручини зі своїм бойфрендом Тараненком
Олександра Заріцька з гурту KAZKA повідомила про заручини зі своїм бойфрендом Тараненком
Співачка Олександра Заріцька зі своїм майбутнім чоловіком Павлом Тараненком
Співачка Олександра Заріцька зі своїм майбутнім чоловіком Павлом Тараненком

Нагадаємо, що два роки тому, 2021, Олександра Заріцька вперше розповіла про свого таємничого бойфренда. Тоді знаменитість розповіла, що їхні стосунки лише зароджуються, а вони з хлопцем частенько ходять на побачення. У вересні торік артистка вперше наважилась показати фанатам чоловіка, який вкрав її серце.

А ось декілька місяців тому Заріцька вже висловлювалась про ймовірне весілля. Зірка тоді зізналась, що мріє побувати нареченою й часто ставить себе на її місце. Втім, додала співачка, влаштовувати гучні гуляння, присвячені її з Тараненком коханню, вони планують виключно після перемоги.

До слова, зустрічатись та жити разом пара почала незадовго до 24 лютого минулого року. Проте, раніше Олександра Заріцька вже розповідала, що знала свого коханого давно, але почуття виникли лише через роки дружби.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.