Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку-іменинницю: “Стефанія Сергіївна урочисто святкують 2 річницю”

Відомий український телеведучий і волонтер Сергій Притула багатодітний батько. В зірковій родині велике свято - молодша дочка пари Стефанія святкує другий день народження.

Сергій Притула став відомим в Україні як гуморист, актор і шоумен, однак до розважальної сфери він більше не повернеться. З 2014 року зірка активно займається волонтерством і допомагає захисникам технікою, а з 24 лютого 2022 року він робить неймовірне і закуповує для ЗСУ оснащення, про яке можна було тільки мріяти.

Кохана дружина Сергія Катерина цілком підтримує чоловіка, а також займається вихованням дітей, поки їх батько зайнятий найважливішим – наближає перемогу. Катерина – друга дружина Притули. Перший шлюб телеведучого закінчився розлученням, але він зберіг добрі стосунки з екс-дружиною Юлією, яка подарувала йому сина Дмитра.

Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки
Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки

Вдруге Сергій одружився в 2015 році на Катерині Сопельник. Вона чудово ладнає з сином коханого від першого шлюбу. Через два роки сім’я поповнилася – народилась дочка Соломія, в 2021 році з’явилась на світ їх молодша дочка Стефанія, яка 26 травня святкує день народження.

Катерина Притула в своєму Інстаграм-блозі показала іменинницю:

Її величність “сталь під шовком” Стефанія Сергіївна урочисто святкують 2 річницю! Море ніжності, океан любові та безкрайнє випромінювання позитиву! Любимо безмежно, наша зірочка

Фанати захоплені тим, як Стефанія схожа на свого тата Сергія Притулу. Також користувачі Мережі відмітили, яка вона модниця у цій леопардовій сукні та з зачіскою-пальмочкою:

  • “Яка ж чудова Стефанія. Вітаю! Нехай завжди буде такою щасливою! І коли ці два роки промайнули?”;
  • “Сонечко! Вітаю!”;
  • “Щасливого дитинства. Красива доця”;
  • “З Днем Народження чудову дівчинку!! Щасливої долі та багато усмішок!”.

Також близька подруга Сергія Притули Леся Нікітюк залишила коментар, написавши, що Стефанія – красуня.

Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки
Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.