facebook

Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку-іменинницю: “Стефанія Сергіївна урочисто святкують 2 річницю”

Відомий український телеведучий і волонтер Сергій Притула багатодітний батько. В зірковій родині велике свято - молодша дочка пари Стефанія святкує другий день народження.

Сергій Притула став відомим в Україні як гуморист, актор і шоумен, однак до розважальної сфери він більше не повернеться. З 2014 року зірка активно займається волонтерством і допомагає захисникам технікою, а з 24 лютого 2022 року він робить неймовірне і закуповує для ЗСУ оснащення, про яке можна було тільки мріяти.

Кохана дружина Сергія Катерина цілком підтримує чоловіка, а також займається вихованням дітей, поки їх батько зайнятий найважливішим – наближає перемогу. Катерина – друга дружина Притули. Перший шлюб телеведучого закінчився розлученням, але він зберіг добрі стосунки з екс-дружиною Юлією, яка подарувала йому сина Дмитра.

Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки
Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки

Вдруге Сергій одружився в 2015 році на Катерині Сопельник. Вона чудово ладнає з сином коханого від першого шлюбу. Через два роки сім’я поповнилася – народилась дочка Соломія, в 2021 році з’явилась на світ їх молодша дочка Стефанія, яка 26 травня святкує день народження.

Катерина Притула в своєму Інстаграм-блозі показала іменинницю:

Її величність “сталь під шовком” Стефанія Сергіївна урочисто святкують 2 річницю! Море ніжності, океан любові та безкрайнє випромінювання позитиву! Любимо безмежно, наша зірочка

Фанати захоплені тим, як Стефанія схожа на свого тата Сергія Притулу. Також користувачі Мережі відмітили, яка вона модниця у цій леопардовій сукні та з зачіскою-пальмочкою:

  • “Яка ж чудова Стефанія. Вітаю! Нехай завжди буде такою щасливою! І коли ці два роки промайнули?”;
  • “Сонечко! Вітаю!”;
  • “Щасливого дитинства. Красива доця”;
  • “З Днем Народження чудову дівчинку!! Щасливої долі та багато усмішок!”.

Також близька подруга Сергія Притули Леся Нікітюк залишила коментар, написавши, що Стефанія – красуня.

Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки
Дружина Сергія Притули показала молодшу доньку Стефанію, якій виповнилося 2 роки

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.