Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою: “Куди Меладзе дивиться”

Користувачі Мережі розкритикували колишню екс-віагрянку Віру Брежнєву за відсутність голосу. Співачка виконала пісню наживо, без обробки і автотюну.

Віра Брежнєва – одна з найяскравіших учасниць Віа Гри. І хоча за роки існування гурту змінилося аж 20 складів, саме склад Віа Гри з Брежнєвою називають золотим.

Продюсер гурту Костянтин Меладзе ніколи не приховува той факт, що затвердив Брежнєву не через її вокальні дані. Продюсера зачепила харизма і краса юної дівчини. Та так зачепила, що через багато років він покликав її заміж.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва одружилися

Зараз Віра Брежнєва будує сольну кар’єру, в чому їй дуже допомагає її чоловік-продюсер Костянтин Меладзе. Пісні Брежнєвої стають хітами, не дивлячись на те, що вони позбавлені сильного вокального виконання. Пісні Віри зазвичай дуже легкі, танцювальні і позитивні. Саме тому і подобаються публіці.

Звичайно, у студійному записі голос Брежнєвої звучить непогано, адже він обробляється звукорежисером. Та  живе виконання співачки дещо відрізняється від студійного запису.

Так, в Мережі з’явилося архівне відео з одного із концертів співачки. На відео Брежнєва наживо співає пісню “Хорошие новости”.

І хоч на відео всього маленький уривок пісні, користувачі Мережі відмітили, що співачка дуже погано співає.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Цвірінькає, голосу нуль”;
  • “Голос то де? “,
  • “Займіться вокалом з педагогом. Адже соромно має бути.”;
  • “Зовсім безголоса, куди тільки Меладзе дивиться”.
Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою
Віру Брежнєву, яка заспівала наживо, освистали після концерту і назвали безголосою

Варто відзначити, що сама Віра Брежнєва спокійно відноситься до критики, адже стикається з нею все своє творче життя. Співачка продовжує випускати нові пісні і давати концерти. Не зважаючи ні на що, Віра має власну аудиторію і фанатів, які її дуже люблять.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва назавжди покинула росію, де жила з Меладзе багато років. Співачка виступила проти війни і почала активно волонтерити і допомагати Україні. Зараз співачка проживає в Києві, а всі свої нові пісні випускає українською.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.