Ігор Кондратюк висловився про тих, хто підтримує Світлану Лободу і її діяльність: “У людей точно мізків немає”

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк жорстко висловився про людей, які підтримують Лободу. Особливо його бентежать організатори концертів, які просувають творчість артистку

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер і телеведучий, у нещодавньому коментарі для преси висловився щодо скандалу, який розгорнувся навколо Світлани Лободи. Артистка хотіла провести концерт у Києві, втім через обурення публіки запланований виступ довелось скасувати. Ігор Кондратюк зізнався, що у всій історії його найбільше дивують люди, які підтримують і просувають діяльність горезвісної співачки.

Зокрема, продюсер висловився про заклад Osocor Residence, який виступив організатором концерту Світлани Лободи. Ігор Кондратюк впевнений, що у сьогоднішніх реаліях українцям не варто толерувати тих людей, які в недалекому минулому сповідали абсолютно відмінні погляди від тих, які мають нині.

Ігор Кондратюк висловився про скандал, який розгорнувся навколо Світлани Лободи
Ігор Кондратюк висловився про скандал, який розгорнувся навколо Світлани Лободи

В адресу закладу Osocor Residence, який намагався організувати виступ Лободи, втім провалився в цьому, Ігор Кондратюк висловив жорстку критику. Знаменитість зауважив, що ніколи в житті не зрозуміє людей, які просувають творчість артистів, які лише декілька років тому виступали й заробляли гроші в росії.

“Тут у людей точно мозків немає. Я не знаю, що це за люди”, – висловив свою позицію відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк в інтерв’ю для медіа “Телеграф”.

Продюсер пояснив, чому налаштований проти Світлани Лободи. Ігор Кондратюк впевнений, що толерування артистів, які до початку повномасштабної війни толерували росію, може призвести до виникнення надзвичайно небезпечної ситуації безпосередньо всередині країни.

Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року активно працювала й будувала кар'єру в росії
Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року активно працювала й будувала кар’єру в росії

Пригадав Ігор Кондратюк і запланований 2021 року виступ російського репера Басти. Знаменитість зауважив, що це було недолуго, а організаторам подібних концертів потрібно й взагалі радіти, що після їхніх дій вони залишаються в порядку.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.