Пристарілі матусі: Альбіна Джанабаєва, Василіса Фролова та інші відомі жінки, які народили після 40 років

Лікарі запевняють, що найкращий вік для народження дитини від 20 до 32-х років. Та багато жінок наважуються на вагітність у більш зрілому віці.

Серед представниць шоу-бізнесу немало тих, хто народив дитину у віці за 40.

Василіса Фролова

Пристарілі матусі: Василіса Фролова

Українська телеведуча Василіса Фролова вперше стала мамою у 43 роки. Історія її вагітності дуже незвичайна. Так, Василіса більше 10 років була у стосунках з чоловіком на ім’я Олександр. Вони мріяли про дітей та велику родину, але завагітніти Фроловій не вдавалося. Жінка навіть змирилася з власною безплідністю. Будучи у сварці з коханим, жінка зустрілася з давнім знайомим, з яким провела день, а потім ніч. Цієї однієї ночі вистачило, аби завагітніти.

Коли телеведуча дізналася про свій стан, то вирішила остаточно розійтися зі своїм партнером та почала будувати стосунки з батьком майбутньої дитини. Зараз Василіса – щаслива мама хлопчика. Жінка будує стосунки з батьком своєї дитини і вважає, що це була не випадковість, а доля.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє
Пристарілі матусі: Альбіна Джанабаєва

Екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва зважилася на пологи після 40 років. Так, у 2021 році вона народила свою третю дитину – дівчинку на ім’я Агата. Цікаво, що зіркове подружжя Меладзе і Джанабаєва до останнього приховували новину про майбутнє батьківство. Зараз немолоді батьки зізнаються, що батьківство у зрілому віці набагато важче, ніж в молоді роки. До слова, маленька Агата стала шостою дитиною Валерія Меладзе. Від першої дружини чоловік має трьох дітей.

Катя Осадча

Пристарілі матусі: Катя Осадча

Телеведуча Катя Осадча – багатодітна мама. Свого старшого сина Іллю жінка народила у 19 років. Середній Іван народився, коли Каті було 34, а молодшого Данила Осадча народжувала у 38. Хлопчик народився трішки раніше терміну, але повністю здоровим. Вже через 3 дні після пологів телеведуча вийшла на роботу.

Цікаво, що Осадча і її чоловік Юрій Горбунов дуже хотіли донечку, та у них знову народився хлопчик. Зіркове подружжя зізнаються, що міркують про ще одну вагітність.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.