Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової: запросити Примадонн на весілля або ювілей нереально

Аллу Пугачову і Софію Ротару завжди вважали конкурентками. Але вони обидві стали одними з найдорожчих артисток естради. Суми їх гонорарів вражають.

Співачки Алла Пугачова та Софія Ротару вже давно визнані легендами естради та шоу-бізнесу. На їх концерти ходили мільйони шанувальників. Також вони користуються популярністю як артисти на приватних виступах. Їх цінник на корпоративах регулярно зростає.

Гонорарам Алли Борисівни у 80-ті та 90-ті роки могли позаздрити навіть міністри. Її доходи росли з року в рік завдяки популярності та безкінечним гастролям. Наприклад в 1985 році середня зарплата в Радянському Союзі становила менше 200 рублів. Примадонна в той час за 15 концертів отримувала більше 700 рублів, а виступів в різних містах країни у неї було більше 20 в місяць.

Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової
Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової

З роками зарплата артистки тільки зростала, і тепер одні кажуть, що Алла Пугачова бере за виступ не менше 250 тисяч євро, інші називають сумму в 350 тисяч євро. Однак зараз Примадонна “на пенсії”. Вона разом із чоловіком Максимом Галкіним та двійнятами Лізою та Гаррі переїхала з росії в Ізраїль і займається дітьми, поки гуморист гастролює по всьому світу. Алла Борисівна тепер співає тільки в колі друзів, а не для широкого загалу.

Не менш популярна Софія Ротару також регулярно переглядає вартість концертів. Як стверджують інсайдери за 40-хвилинний виступ зірка бере 60 тисяч доларів. Крім того співачка займається інвестиціями. Близько 10 років тому Ротару стала першою в списку найуспішніших зірок українського шоу-бізнесу, на той час її доходи оцінювали майже в 5 мільйонів доларів на рік.

Як виглядає Софія Ротару без макіяжу
Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової

З 2022 року Софія Михайлівна не дає концертів та не з’являється на публіці. Вона емоційно важко переживає повномасштабну війну в Україні та не виходить на сцену навіть на благодійних заходах, однак знаменитість допомагає сім’ям військовослужбовців.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.