Одинаки українського шоу-бізнесу: Андрій Данилко, Леся Нікітюк та інші зірки, які ніколи не були в шлюбі

Часто буває, що саме відомі і популярні люди, які мають тисячі прихильників, не можуть знайти свою другу половинку. Серед представників українського шоу-бізнесу теж є багато одинаків.

Хтось із героїв нашої сьогоднішньої статті вже змирився, що ніколи не побудує сім’ю, а хтось мріє здобути особисте щастя.

Андрій Данилко

Андрій Данилко ще на початку 1990-х років почав виступати в образі Вєрки Сердючки
Одинаки українського шоу-бізнесу: Андрій Данилко

49-річний акрист Андрій Данилко, який все життя грає роль веселої і безтурботної Вєрки Сердючки, в реальному житті дуже самотня людина. Чоловік ніколи не був у шлюбі і не має дітей. Крім того, у Андрія навіть ніколи не було серйозних стосунків. Артист зізнається, що вже змирився з тим, що ніколи не матиме сім’ї. При цьому Андрій запевняє, що його це зовсім не засмучує, адже в житті є ще багато чого цікавого. Зокрема, робота.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк поставила крапку в конфлікті зі своїм колегою блогером Олексієм Дурнєвим
Одинаки українського шоу-бізнесу: Леся Нікітюк

35-річна українська телеведуча Леся Нікітюк колись була заручена і збиралася виходити заміж за київського бізнесмена, якого приховувала від публіки. Та у 2019 році Леся розійшлася з нареченим і з того часу продовжує бути самотньою. Телеведуча не приховує, вона дуже хоче знайти кохану людину, сворити сім’ю і стати мамою.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч стане тіткою
Одинаки українського шоу-бізнесу: Злата Огнєвіч

37-річній співачці Златі Огнєвіч не щастить в особистому житті. Артистка намагалася будувати стосунки з різними чоловіками і навіть була головною героїнею проєкту “Холостячка” та знайти своє кохання їй так і не вдалося. Злата мріє вийти заміж і народити дитину та гідного чоловіка вона поки що не зустріла.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво розповів про проблеми зі здоров'ям
Одинаки українського шоу-бізнесу: Ектор Хіменес-Браво

51-річний український кулінар і ресторатор колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво ніколи не був одруженим. Кулінар будував стосунки з українськими красунями та жодні із цих стосунків так і не переросли в сім’ю. Зараз Ектор всю свою любов віддає двом маленьким песикам, які живуть разом з ним.

 Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва поділилась радісними новинами
Одинаки українського шоу-бізнесу: Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва, яка носить статус однієї з найкрасивіших жінок України, під вінцем ще не була. Жінка не обділена чоловічою увагою та досі не з’явився той чоловік, який би покликав її під вінець.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?