“Кожна побачить себе”: Катерина Кухар ховається у ванній від дітей з келихом, в якому далеко не сік

Українська прима-балерина Катерина Кухар розвеселила шанувальників і водночас дала урок всім втомленим матерям, які бажають хоч трохи відпочити від дітей удома.

На своїй сторінці в Інстаграм Кухар оригінально привітала всіх підписників з днем матері. Вона розмістила відео, на якому сидить у ванній на коврику, і п’є щось схоже на вино. При цьому чути шум увімкненої води в душі. За дверима її діти по черзі запитують її щось, а менша дитина згодом запитує “А що ти там робиш?”. Катерина відповідає: “А що роблять у ванній?” І вже шепотом – “Ховаються!”.

“Кожна дитинка — квіточка! Але мої, іноді, схожі більшe на кактус. І так, знаю, що кожна побачить себе!”

– підписала відео зірка.

Абсолютна більшість підписників зізналися, що їм ця ситуація доволі знайома, і багато хто з них поступає так само. Дехто навіть давав власні лайфхаки щоб не допускати таких ситуацій:

“У всіх є такі моменти і дні , але коли мене це дістало, то я робила те саме з ними. Вривалася у їх простір, по сто разів називала по імені , як діти мамкають , задавала безліч питань чого це я тут і чого зайшла чи щось взяла, а потім пояснювала, що мені також не приємно, коли я у ванній чи в туалеті хочу побути одна”.

Багато хто з фанатів намагався підтримати артистку теплими словами, розуміючи, що її день видався не з легких. Дехто подякував за ідею.

Зазначимо, Катерина Кухар вже багато років заміжня за Олександром Стояновим, українським артистом балету, який танцює в парі, в тому числі, і з дружиною. Разом виховують двох дітей – сина Тимура та дочку Анастасію. Причому свого первістка Кухар народила від іншого чоловіка, з яким розійшлася ще до народження сина. Але Олександр від самого народження повноцінно замінив її сину батька, а невдовзі наполіг ще й на другій (спільній) дитині.