Гаррі на пляжі ходить на лижах, а Ліза – бешкетує: Галкін показав, як розважаються його з Пугачовою діти

Відомий російський гуморист і пародист Максим Галкін показав сімейні кадри з відпочинку на пляжі. Знаменитість показав підрослих дітей від популярної співачки Алли Пугачової

Максим Галкін, відомий російський гуморист і пародист, нині продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість часто подорожує світом і дає концерти в різних країнах. Саме тому артист не часто може знайти час для відпочинку зі своєю родиною. Втім, коли такі моменти наступають, зірка насолоджується ними сповна.

Так, наприклад, нещодавно Максим Галкін прогулявся разом зі своєю коханою дружиною Аллою Пугачовою та їхніми спільними дітьми. Кадрами з прогулянки знаменитість поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На опублікованих кадрах можна неозброєним оком помітити, як підросли Ліза та Гаррі Галкіни.

Максим Галкін показав на своїй сторінці в Інстаграмі підрослих дітей від Алли Пугачової
Максим Галкін показав на своїй сторінці в Інстаграмі підрослих дітей від Алли Пугачової

Разом зі своєю родиною відомий російський гуморист Максим Галкін зі своєю родиною вирушив на пляж. На тлі морського заходу сонця зіркова сім’я веселилась, гралась та навіть займалась спортом. Так, на опублікованому відео можна побачити, як Гаррі Галкін грається на тренажері та жартома заявляє, що він “ходить на лижах”. А ось Ліза Галкіна росте більш стриманою, але все ще активною дитиною. Поки її брат бешкетував, дівчинка весело каталася пляжем.

До слова, на новому відео, що Максим Галкін опублікував на особистій сторінці в Інстаграмі, можна побачити, як сильно виросли діти зіркового подружжя. Гаррі Галкін витягнувся та став помітно вищим. Риси зовнішності поступово все більше й більше нагадують батька. А ось Ліза Галкіна з кожним днем все більше нагадує свою відому маму.

Максим Галкін показав кадри з пляжу, де погуляв з дітьми та дружиною
Максим Галкін показав кадри з пляжу, де погуляв з дітьми та дружиною

Нагадаємо, що нині відомий російський гуморист та його дружина мешкають за межами рідної держави. Зіркове подружжя переїхало до Ізраїлю на тлі цькування їхньої родини через антивоєнну позицію. Сьогодні артисти продовжують свою діяльність за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.