Шлюб Полякової і Буряковського тріщить по швах: співачка чесно розповіла про відносини з чоловіком-мільйонером

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським вже 19 років. Та останнім часом в Мережі все частіше поговорюють про можливе розлучення зіркової пари.

Оля Полякова 19 років заміжня з бізнесменом Вадимом Буряковським. Коли вони познайомилися, чоловік був одружений з іншою жінкою. Та це не завадило молодій співачці завести роман зі статним чоловіком. Не зважала Оля й на те, що Вадим старший за неї аж на 15 років. Коли Полякова завагітніла, Вадим покинув свою першу дружину і взяв у шлюб молоду співачку. Варто відзначити, що коли вони одружувалися, Вадим Буряковський був дуже багатим чоловіком. Полякова не приховує, чоловік вклав у неї дуже великі гроші, аж поки вона змогла пробитися в український шоу-бізнес.

Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах

Зараз все змінилося. Вадим Буряковський втравив основну частину свого доходу, то ж по більшій мірі сама Полякова утримує сім’ю.

Варто відзначити, що співачка рідко з теплом говорить про свого чоловіка Вадима. Так, у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”, де Полякова і Єфросиніна обговорюють особисті, жіночі теми, співачка неодноразово говорила дуже неоднозначні слова про свій шлюб.

Так, ще 2 роки назад співачка зізналася, що вже давно не спить в одному ліжку зі своїм чоловіком. Пояснила співачка це тим, що у неї дуже чутливий сон і їй просто незручно спати з кимось у одному ліжку.

Також співачка якось бовкнула, що не розлучається з Вадимом лише через те, що не хоче ділити спільно нажите майно.

Оля Полякова розповіла правду про шлюб з 60-річним мільйонером

Повномасштабна війна в Україні також негативно вплинула на стосунки подружжя. Так, нещодавно в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1 Полякова зізналася, що зараз переживає складний етап у стосунках з чоловіком. Співачка розповіла, що через те, що вони довгий час жили окремо через війну, вони відвикли один від одного.

Багато жили в розлуці і багато відвикли один від одного. Треба звикати.

, – зізнається Ольга.

Та співачка запевняє, що буде працювати над стосунками з чоловіком і розлучатися вона не збирається.