У чоловіка Валентини Хамайко Андрія Оністрата загинув син, який захищав Україну: “Йому мало виповнитись 22”

2 червня не стало сина відомого київського бізнесмена та чоловіка Валентини Хамайка Андрія Оністрата. Хлопцеві було всього 21 рік, він пішов добровольцем захищати Україну на фронті.

Українська телеведуча Валентина Хамайко повідомила про втрату пасинка у своєму Інстаграм-блозі. Жінка розмістила фото хлопця, який позував поряд зі всією своєю родиною і пригадала, яким був юний Остап, який не побоявся і пішов добровольцем боронити Україну.

Валентина розповіла, що Остап вже цілий рік служив у ЗСУ. Через місяць йому мало виповнитись 22 роки та виконуючи бойове завдання 2 червня хлопця не стало.

У чоловіка Валентини Хамайко Андрія Оністрата загинув син, який захищав Україну

Варто відзначити, що чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат теж став військовослужбовцем. Останні 2 місяці він служив разом із сином.

Чоловік теж прокоментував втрату сина у своєму Інстаграм-блозі. Андрій зізнався, що відчуває сильний біль та водночас гордість за сина.

У чоловіка Валентини Хамайко Андрія Оністрата загинув син, який захищав Україну

Гордість.

На якомусь етапі я зрозумів, що він на багато краще розбирається у всьому, що стосується зброї, екіпу, різного спорядження. Згадав історію, як він мені підібрав бронік і я наполіг на тому, що треба замовляти бокові плити. Він казав, що не треба…

Потім пожалкував. Остап постійно мені це згадував з підколом. Його зачепило, що я наполіг на своєму.

Топовість у всьому!

Все найкраще, все супер до маленької дрібнички. Ну просто ТОР! Тепер в мене багато гарної одежі. Він змужнів за рік і тепер в нас однакові розміри.

, – написав Андрій Оністрат.

Варто відзначити, що наразі боронять Україну багато представників і українського шоу-бізнесу і бізнесмени та підприємці. Так, від початку повномасштабної війни на фронті знаходиться чоловік Маші Єфросиніної бізнесмен Тимур Хромаєв. Чоловік втратив бізнес через події в Україні і відчув необхідність йти на фронт. Також від початку повномасштабного вторгнення боронить Україну хореограф Дмитро Дікусар. Чоловік Марічки Падалко політик Єгор Соболєв теж не залишився осторонь і являється наразі військовослужбовцем.