“Мама сказала, мама зробила”: Камалія після розлучення з пакистанським мільярдером забрала у нього доньок

Відома українська співачка Камалія Захур забрала доньок у свого колишнього чоловіка Мохаммада Захура. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в Інстаграмі

Камалія, відома українська співачка, навіть у часи повномасштабної війни продовжує активну кар’єру. Знаменитість виступає з благодійними концертами, займається волонтерством та організовує міжнародні ініціативи, аби допомогти рідній країні. Крім того, артистка встигає виховувати дітей та навіть розлучатись – про останнє вони з чоловіком повідомили не так давно.

На особистій сторінці Камалії в Інстаграмі деякий час тому з’явилась новина про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Після розриву спільні доньки колишніх закоханих Арабелла та Мірабелла залишились жити з татом у Лондоні, втім нині Камалія повідомила, що забрала в ексчоловіка дівчат.

Камалія Захур повідомила, що забрала доньок від колишнього чоловіка в дівочу подорож

Втім, ніяких сенсаційних новин – своїх доньок у чоловіка Камалія забрала тимчасово. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм співачка повідомила, що вирушила з доньками за кордон у подорож. Раніше, пригадала Камалія, вона обіцяла своїм донечкам, що вони проведуть разом час. У дівчат почались літні канікули, тому мама забрала їх у невеличку подорож. “Мама сказала, мама зробила” зазначила жартома Камалія та додала, що за кордон вони вирушили, або покататись верхи на улюбленому коні Gangham Style.

Відома українська співачка Камалія забрала доньок і вирушила в подорож Європою

Нагадаємо, що доньки зіркової пари Арабелла та Мірабелла просто обожнюють коней та все, що з ними пов’язано. Про це неодноразово згадувала їхня мама Камалія та розповідала про головне захоплення дівчат – верхову їзду. Крім того, знаменита українська співачка навіть показувала шанувальникам, як її доньки їздять верхи. Арабелла та Мірабелла чудово володіють майстерністю та не збираються зупинятись на досягнутому.