Леся Нікітюк вперше показала свого партнера після “розставання” з Притулою: молодий, красивий і неодружений

Відома українська ведуча Леся Нікітюк багато років працювала пліч-о-пліч з телеведучим Сергієм Притулою. Та у 2022 році Притула оголосив про завершення кар'єри на телебаченні. Чоловіка замінили молодим і відомим красунчиком.

Програма на Новому каналі “Хто зверху” вже понад 10 років щочетверга виходить в телеефір і  розважає українців. Постійне протистояння чоловіків та жінок у комедійному форматі полюбилося глядачам.

Від самого заснування програми до 2022 року постійним ведучим-чоловіком “Хто зверху” був Сергій Притула. А от жінки-ведучі змінювалися: спочатку це була Оля Фреймут, потім Катя Варнава, а з з 2018 року – улюблениця публіки Леся Нікітюк.

Леся Никитюк и Сергей Притула в шоу Кто сверху
Леся Нікітюк і Сергій Притула в програмі Хто зверху

Здавалося, Сергій Притула буде незмінним ведучим програми “Хто зверху” до кінця, саме з ним публіка асоціювала це шоу. Та у 2022 році актор і телеведучий оголосив про завершення кар’єри на телебаченні. Притула став головним волонтером країни і зізнався, що наразі не може веселити людей через екран телевізора.

Довгий час продюсери шоу “Хто зверху” тримали інтригу, хто ж замінить Сергія Притулу і стане співведучим Лесі Нікітюк. Та нещодавно сама телеведуча відкрила таємницю і показала кадри зі зйомок нового сезону “Хто зверху”. Так, новим телеведучим розважального шоу став актор і блогер Богдан Шелудяк. Богдан найбільше відомий публіці з відомого серіалу “Київ день та вночі”, де він зіграв красеня-фотографа.

Леся Нікітюк вперше показала свого партнера після розставання з Притулою
Леся Нікітюк вперше показала свого партнера після розставання з Притулою

На офіційній сторінці “Нового каналу” підтвердили, що саме Богдан Шелудяк замінить Сергія Притулу і стане новим ведучим “Хто зверху”.

Леся Нікітюк вперше показала свого партнера після розставання з Притулою
Леся Нікітюк вперше показала свого партнера після розставання з Притулою

Кандидатів на місце капітана шукали більше місяця. Зрештою на тракти запросили десять людей. І вже серед них обрали того єдиного!

, – йдеться у дописі Нового каналу.

Глядачі і прихильники шоу по-різному відреагували на нового ведучого. Хтось підтримав кандидатуру молодо блогера, а хтось залишився незадоволеним.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Це буде не то, Притулу ніхто не замінить”;
  • “Відбили все бажання дивитися, хоча дуже полюбляла це шоу…нажаль.”;
  • “Нарешті ця інтрига закінчилася,а який з Богдана ведучий побачимо, потрібно дати людині шанс”;
  • “Звісно не Притула… Але круто, цікаво буде подивитись”.

Популярне

Схожі статті

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.