У Пугачової з’явилася конкурентка, звідки не чекали: Лайма Вайкуле розповіла про дружбу з Софією Ротару

Алла Пугачова та Лайма Вайкуле є відомими зірковими подругами. А ось що відомо про дружні стосунки латвійської артистки та її української колеги? У мережі багато чуток

Останнім часом відома латвійська співачка Лайма Вайкуле дає чимало коментарів для преси. Знаменитість часто спілкується з журналістами, а під час нещодавньої такої зустрічі розповіла й про стосунки з Софією Ротару. Виявляється, зірка не така близька зі своєю українською колегою, втім Лайма публічно висловила бажання налагодити стосунки з народною артисткою.

Про це вона розповіла, додавши, що дуже любить Софію Ротару та хоче з нею зблизитись. Проте, зазначила Лайма Вайкуле, вона не знає ні того, де нині знаходиться співачка, ні того, як у неї справи. Річ у тім, що артистка не відповідає на дзвінки своєї колеги. Ймовірно, латвійська співачка розповіла про це публічно, адже бажала пояснень від Ротару.

Лайма Вайкуле висловилась про дружні стосунки та спілкування з Софією Ротару

Відповідь не змусила себе чекати, втім на “питання” Лайми Вайкуле відреагувала не Софія Ротару, а її друг, колишній директор артистки Сергій Лавров. Знаменитість пояснив, чому його близька товаришка не має бажання спілкуватись із латвійською колегою. За словами Лаврова, у Лайми Вайкуле “довгий язик”. Виявляється, саме це й відштовхує Софію Ротару.

Колишній директор відомої української співачки зазначив, що та не відповідає на дзвінки латвійської артистки через небажання з нею контактувати. Ймовірно, Ротару образилась на інцидент, який не піддавався публічному розголосу. Втім, зауважив Лавров, достатньо Лаймі Вайкуле хоч щось сказати, вона одразу розповість про це кожному.

Колишній директор Софії Ротару пояснив, чому вона не спілкується зі своєю латвійською колегою

Справедливості заради слід зазначити, що дрібка правди в цьому таки є. Останнім часом Лайма Вайкуле дає багато інтерв’ю та залюбки спілкується з пресою. У коментарях для журналістів артистка не цурається розповідати доволі цікаві історії з минулого та сьогодення.