Потап спантеличив зізнанням про те, що робить вночі з Настею Каменських: за кордоном таким не займешся

Олексій Потапенко, відомий український музикант, повернувся додому з-за кордону та розповів, чим займається з дружиною вдома. Зіркова пара насолоджується часом, проведеним разом

24 лютого минулого року відомий український музикант і продюсер Потап зустрів за кордоном. Тоді разом зі своєю дружиною Настею Каменських перебував на відпочинку. Лише через пів року після початку війни знаменитість повернувся до Києва. Втім, з того часу знаменитість таки виїжджав за межі рідної країни. Хоч артист і не афішував своїх робочих поїздок за кордон, про це було відомо.

Тепер Потап офіційно повідомив, що повернувся до рідного Києва. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий репер показав свіжу фотографію зі своєю коханою дружиною. В описі до нової публікації знаменитість розповів, як вони з Настею Каменських проводять час разом, коли у них з’являється вільна хвилинка.

Олексій Потапенко на свіжій фотографії разом зі своєю дружиною Настею Каменських

Відомий український музикант розповів, що, як і будь-яка інша закохана пара, вони намагаються проводити весь вільний час разом. Знаменитість зізнався, що він і його дружина готують разом їсти, розважаються, багато обіймаються та відпочивають, притулившись одне біля одного. А ось вночі, розповів Потап, вони займаються тим, що можна зробити тільки в Україні.

“Коли ми разом, то увесь час проводимо разом – готуємо їжу, валяємось під ковдрою, обнімаємось, а вночі втрачаємо нервові клітини від ракет і тривог”, – розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко.

Відомий український музикант Олексій Потапенко розповів про час разом із коханою дружиною

Нагадаємо, що ще минулого року у мережі почали ширитись чутки про те, що відомий український музикант Потап і його дружина Настя Каменських збираються розлучитись. Хоча артисти дуже довго мовчали, врешті-решт вони вирішили розставити всі крапки над “і” та заявили, що в їхніх стосунках все добре.