Хто старше: Алла Пугачова чи Софія Ротару? Скільки років легендам естради та як вони виглядали в молодості

Алла Пугачова і Софія Ротару – дві по-справжньому легендарні артистки, які залишили неабиякий слід у музичній культурі. Як вони виглядали в молодості, хто досяг більше висот і чому Пугачова і Ротару завжди конкурували – далі в матеріалі.

Один із чоловіків Пугачової Олександр Стефанович колись пожартував: “Не було б Софії Ротару, Алла Пугачова не стала б такою популярною”. І хоч це був жарт, та у кожному жарті є доля правди.

Алла Пугачова і Софія Ротару почали виступати на сцені практично одночасно і стали головними конкурентками одна для одної. Співачки являються майже ровесницями. Ротару старша за Пугачову на 1 рік. Наразі Софії Михайлівні 75 років, а Аллі Борисівні – 74.

Варто відзначити, що ці дві артистки абсолютно різні. Софія Михайлівна – скромна, мила, вірна одному чоловікові. А ось Алла Борисівна – її повна протилежність: хуліганка, яка за словом у кишеню не полізе. Пугачова міняла чоловіків, як рукавички і була досить розкутою.

Софія Ротару і Алла Пугачова в молодості

Першою отримувати різні звання почала саме Софія Ротару. Спочатку вона отримала звання “Заслуженої артистки Молдови”, потім – “Заслуженої артистки України”. Ротару першою отримала всенародну любов і почала гарно заробляти. В цей час Алла Борисівна жила по гуртожиткам і їздила з концертами по “Глухим” містечкам.

Як виглядала Софія Ротару в молодості

Алла Борисівна настільки хотіла “наздогнати” Ротару і бути популярнішою за неї, що це змотивувало її працювати ще більше і докладати ще більше зусиль. Так, Пугачовій вдалося отримати і всенародну любов і звання “Народної артистки” і навіть статус Примадонни.

Як виглядала Алла Пугачова в молодості

І Алла Борисівна і Софія Михайлівна вже давно завершили свою музичну кар’єру та досі залишаються популярними і мають своїх прихильників.

Життя цих двох артисток склалося по-різному. Алла Борисівна наразі заміжня за молодим гумористом Максимом Галкіним і виховує двох маленьких дітей. Співачка прагне бути молодою і красивою, тож звертається до послуг пластичної хірургії. Шанувальники навіть вважають, що Примадонна занадто захопилася пластикою.

Як виглядає Алла Пугачова зараз

До лютого 2022 року Пугачова з чоловіком та дітьми проживали у росії у справжньому замку. Та після початку повномасштабної війни в Україні зіркове сімейство виступило проти злочинної влади росії і виїхали до Ізраїлю.

Софія Ротару наразі живе на Київщині. Після смерті її єдиного чоловіка у 2002 році, артистка залишається самотньою. На відміну від Пугачової, Ротару майже не світиться у медіапросторі.

Як виглядає Софія Ротару зараз

Варто відзначити, що Ротару дуже красиво постаріла. Жінка не удосконалювала себе у пластичних хірургів. У свої 75 років артистка виглядає бездоганно і набагато молодше свого реального віку.