Відклали батьківство через події в Україні: Притула, Руслана та інші зірки, які планували поповнення у 2022-му

Повномасштабна війна в Україні поставила на паузу життя мільйонів українців. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Хтось планував підкоряти нові вершини у кар'єрі, а хтось мріяв про поповнення.

24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося на 180 градусів. Кожному довелося поставити своє життя на паузу і почати боротьбу за перемогу.

Багато українців були змушені відкласти свої плани на батьківство через війну. Серед них – багато зірок шоу-бізнесу.

Сергій Притула

Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Сергій Притула

Відомий телеведучий, а нині головний волонтер країни Сергій Притула планував стати татом вчетверте у 2022 році. Про це чоловік розповів в інтерв’ю Юлії Бориско. Як відомо, у 2021 році у нього народилася донечка Стефанія, та Притула мріяв про ще одну дитину. Разом зі своєю дружиною Катериною вони планували зачати дитину восени 2022 року.

Я дитину збирався зачати з дружиною у вересні – жовтні 2022 року. Але р*усня сильно перебила всі плани

, – зазначив телеведучий в інтерв’ю.

Руслана Лижичко

Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Руслана Лижичко

Співачка Руслана Лижичко живе в шлюбі з Олександром Ксенофонтовим вже більше 25 років та дітей вони так і не мають. Співачка зізнається, в молоді роки вона думала лише про кар’єру, так і прогавила час, коли самостійно могла народити. Вкінці 2021 року, за 2 місяці до повномасштабної війни, Руслана в інтерв’ю відверто розповіла, що зараз робить все можливе аби у 2022 році нарешті стати мамою. Співачка планувала скористатися послугами сурогатної матері. Та через події в Україні все довелося відкласти.

Настя Каменських

Зірки, які відклали батьківство через події в Україні: Настя Каменських

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських мріють про дітей ще з того часу, як вони одружилися. Закохані ніколи не приховували своє бажання народити мінімум двох дітей.

Як відомо, Потап і Настя одружилися тоді, коли Каменських почала свою сольну кар’єру. Перші декілька років їй потрібно було утриматися від вагітності і спрямувати всі свої сили у розвиток сольної кар’єри. А коли Каменських здобула популярність як окрема співачка, а не як учасниця гурту “Потап і Настя” почалася повномасштабна війна. Через події в Україні зіркове подружжя змушені перенести плани на батьківство.