Влад Яма похизувався своїми апартаментами в США: величезне ліжко і панорамні вікна з виглядом на хмарочоси

Відомий український хореограф Влад Яма на початку повномасштабного вторгнення покинув Україну та досі не повернувся назад. На цей раз танцюрист похизувався своїми апартаментами в Америці, де він зупинився.

Влад Яма разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном 24 лютого 2022 року виїхав з України до закриття кордонів. Суддя “Танців з зірками” перевіз сім’ю в Сполучені Штати Америки і залишився там разом з ними. Зіркова родина зупинилась в Маямі. Публіка весь цей час продовжує критикувати хореографа за “втечу”, не зважаючи, що за кордоном він займається благодійністю для українців, приймає участь у аукціонах, концертах.

В своєму Інстаграм-блозі Влад Яма ділиться своїми буднями та волонтерською діяльністю. Нещодавно він опинився в центрі обговорень, виставивши знімок зі студії 1+1 і підписом “Вдома”. Однак як виявилось, зірка не повернувся назад, це було архівне фото. На цей раз він показав, як відпрацював на корпоративі на честь дня народження в Чикаго.

Влад Яма похизувався своїми апартаментами в США
Влад Яма похизувався своїми апартаментами в США

Танцівник був в ролі ведучого в смокінгу, а після свята ночував в готельному номері з величезним ліжком і панорамним вікном, з якого відкривався вигляд на хмарочоси міста.

Влад Яма похизувався своїми апартаментами в США
Влад Яма похизувався своїми апартаментами в США

З приводу втечі Влада Ями з України висловлювались Юрій Горбунов, який вважає, що хореограф не планує повертатись назад і вибудовує нове життя в Америці, Ігор Кондратюк, Костянтин Грубич, Макс Чмерковський та інші знаменитості.

Сам танцюрист не звертає уваги на хейт та захищає інших зірок-чоловіків, які також знаходяться за кордоном під час війни. Зокрема він нещодавно публічно став на захист чоловіка Насті Каменських Потапа.

Нагадаємо, крім Влада Ями з України виїхали переможець “Холостячки” Олександр Еллерт, який будує стендап-кар’єру в США, співак Олег Винник, який зовсім не виходить на зв’язок з шанувальниками, онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко, який після скандалу з невдалою спробою втечі за кордон якимось чином опинився в Європі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.