Прима-балерина Катерина Кухар ніжно привітала чоловіка з днем народження та показала їх чуттєвий танець

Найвідоміша балерина України Катерина Кухар вже багато років заміжня за своїм чоловіком Олександром Стояновим – одним з провідних артистів українського та світового балету.

Недавно у Олександра був день народження, і з цієї нагоди його зіркова дружина вирішила присвятити йому пост. Катерина звернулася до коханого з наймилішими словами привітання, називаючи його “натхненним спутником” та “люблячим партнером”. Артистка порівняла їх з двома зірками, нерозривно пов’язаними на небесній сцені, та побажала натхнення й можливостей. Також Катерина доповнила свій пост натхненним відео танцю зі своїм життєвим партнером, який вийшов дуже ніжний та романтичний. Музика, що звучала під час танцю – акустичний спів Артема Пивоварова на пісню “Кожному з нас”.

Катерина Кухар романтично привітала чоловіка

Нагадаємо, Катерина Кухар та Олександр Стоянов обмінялися обручками в прямому ефірі проекту “Танці з зірками” в 2019 році. До того вони 10 років жили у цивільному шлюбі, а за 5 років до того обвінчалися в церкві. Також у 2018 році вони узаконили свої стосунки в США, проте в Україні свідоцтво про шлюб виявилося недійсним. Пара виховує двох дітей – Тимура та Настю. Причому старший синок – від попередніх стосунків Катерини, проте Олександр виховує його як рідного.

Міцна зіркова пара – це така рідкість зараз. Зберегти пристрасть, незважаючи на десятки років життя разом, у радості й горі, у злетах та падіннях буває нелегко кожній родині. А для зірок це ще більше випробування. Тому бажаємо щастя цій зірковій сім’ї та частіше радувати нас своїми досягненнями.