Переможець “Холостячки” Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч і показав свою любов: юна красуня Кіра

Андрій Задворний, який став переможцем 2 сезону шоу "Холостячка" показав підписникам в Мережі свою любов вперше після скандального розставання зі Златою Огнєвіч.

Андрій Задворний був учасником шоу “Холостячка” зі співачкою Златою Огнєвіч та йому вдалося серед усіх інших кандидатів на її серце стати переможцем. Саме його каблучку артистка прийняла у фіналі, розбивши серце Дмитру Шевченку та здивувавши глядачів, які були впевнені в його перемозі. Як згодом виявилось, Злата Огнєвіч помилилась, обравши Андрія – через місяць стосунків він її кинув.

Відома співачка зі своїм екснареченим Андрієм Задворним
Переможець Холостячки Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч і показав свою любов

Для співачки це було великим ударом, адже вона по справжньому його покохала і їй довелось звернутися до психолога, щоб пережити це, однак в інтерв’ю зірка потім зізнавалась, що не шкодує про вибір і якби їй випала можливість повернутись в часі, вона б зробила так само. Зараз знаменитість близко дружить з Максом Тарапатою, Андрієм Хветкевичем, який нещодавно одружився з чоловіком, також спілкується з Шевченком, а Задворного назавжди викреслила з життя.

Андрій після розставання з Холостячкою знайшов нове кохання. Його дівчиною стала 19-річна модель з Чернівців, яка вдвічі молодша за Злату Огнєвіч. Однак на цей раз в своєму Інстаграм-блозі чоловік показав не її.

Моя любов

, – написав Задворний під фото з маленькою красунею – його дочкою Кірою від першого шлюбу.

Переможець Холостячки Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч і показав свою любов
Переможець Холостячки Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч і показав свою любов

З дівчинкою Злата Огнєвіч встигла познайомитись в рамках “Холостячки”. Підписники Андрія відмічають, що Кіра виросла копією батька.

Нагадаємо, перший шлюб Андрія Задворного розпався через різні приорітети та інтереси. Його екс-дружина більше любила побути вдома, а Андрію ніколи не сиділось на місці. Його жага до пригод, екстриму і веселощів і зачепила Злату Огнєвіч.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!