Вже як свій: коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата Надчалжиолгу

9 червня дочці співачки-зрадниці Ані Лорак Софії Налчаджиоглу виповнилось 12 років. На сімейному святі з цієї нагоди був присутній новий коханий артистки Ісаак Віджраку.

Про свої нові стосунки після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу і розставанням із звукорежисером Єгором Глібом Ані Лорак повідомила 14 лютого 2023 на День закоханих. Обранцем знаменитості став масажист і майстер з медитації Ісаак Віджраку, який навіть має титул Містера Іспанії.

Чоловік Лорак давав дороговартісні уроки йоги для постояльців шикарних готелів на фешенебельних курортах. Ісаак розповідав, що відправився в Лондон в 16 років, не знаючи англійської мови. Там він почав працювати в пакистанському готелі, робив усе, поки підтягував мову. В 21 він повернувся в Іспанію, поступив в акторську школу і отримав пропозицію прийняти участь у відбірковому турі на конкурсі “Містер Іспанія”, який він виграв у 2002 році. Це відкрило йому двері у світ театру, але в результаті Віджраку присвятив себе духовній терапії з людьми.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата

Чоловік вже знайомий з дитиною Ані Лорак від першого шлюбу, дочкою Софією. Він навіть був присутній на вечірці на честь дня народження дівчинки.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата

Співачка влаштувала для спадкоємиці грандіозне свято у стилі Барбі, запросивши аніматорів, діджея та близьких людей, серед яких був помічений і новий коханий співачки.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата

У своєму акаунті знаменитість опублікувала кадри із вечірки та зворушливо привітала Софію. Користувачі Мережі помітили на знімках бойфренда артистки Ісаака Віджраку. Інструктор з йоги, з яким співачка познайомилася в Іспанії відносно нещодавно, веселився разом із коханою та іменинницею.

Ймовірно у пари все серйозно і Лорак може невдовзі вийти заміж вдруге, але екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу їй вже не обігнати. Нещодавно турецький бізнесмен одружився на молодій красуні Лілії Реус, яка працює візажистом.