Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала шикарну фігуру та поділилася секретами, як відновлювалася після пологів

Українська спортсменка, професійний тренер та спеціаліст зі схуднення Аніта Луценко розкрила подробиці як їй вдалось прийти в форму після пологів.

Аніта Луценко – одна з найпопулярніших тренерів-мотиваторів в Україні. Довгий час була тренером та телеведучою в проекті “Зважені та щасливі”, а також засновник популярної програми для похудання дома “Wowbody”. У 2016 році телеведуча народила донечку Мію. На сторінці в соцмережі Аніта розмістила свої фотографії до та після пологів, де видно, що практично відразу після народження дитини вона залишилася у прекрасній формі. Спортсменка вирішила поділитися з підписниками як їй це вдалося.

Перш за все Аніта пішла на тренування і консультацію по пілатесу, де їй допомогли з поставою та вирішенням проблеми діастазу. Зірка перейшла на власну програму з харчування. Коли була можливість – бігала і дуже багато гуляла. Також дуже важливий в цьому питанні сон. Аніта радить молодим матусям спати якомога більше разом з дитиною. Також зірка пропонує щодня виконувати вправу Кегеля, яка спрямована на зміцнення м’язів тазового дна. У пості Луценко порадила підписникам свої нові програми для схуднення та підтримання здоров’я.

Аніта Луценко показала себе до та після пологів

Нагадаємо, Аніта Луценко після початку війни виїхала до Великобританії разом з дочкою, та віддала її у місцеву школу. Зірка не планує залишатися за кордоном назавжди і дуже сумує з Україною, проте повертатися поки боїться. Чоловік спортсменки при цьому залишається в Україні. Раніше Аніта зізналась, що вони офіційно не одружені, проте Аніта все ще чекає від коханого пропозиції руки і серця.