Багатодітна Марічка Падалко показала головну дитину в родині: “Відкрився ще один світ великої любові”

Марічка Падалко – не лише відома українська телеведуча і зірка ТСН, а й кохана дружина і багатодітна мама. Та в серці цієї мініатюрної ведучої знайшлося місце ще для одного маляти.

Марічка Падалко – унікальна жінка, яка встигає будувати кар’єру на телебаченні, бути турботливою мамою для трьох дітей, коханою дружиною та ще й бігати марафони. Крім того, жінка близька зі своїми прихильниками. Марічка активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться з аудиторією свіжими фото та відео і розказує подробиці свого особистого життя.

Нещодавно Падалко опублікувала зворушливе фото з “головною дитиною своєї сім’ї”. Саме так називає телеведуча свою кішку Ґішу, яку вона декілька років назад взяла з притулку.

Ґіша – не те що улюблениця всієї сім’ї, вона – головна “дитина”. А під час війни ще й потужний антидепресант

, – зізнається Падалко.

Багатодітна Марічка Падалко показала головну дитину в родині
Багатодітна Марічка Падалко показала головну дитину в родині

Телеведуча пригадала, як ще до війни забрала Ґішу маленьким кошеням у волонтерів, врятувавши її від живодерів. Жінка закликала небайдужих українців взяти собі домашню тваринку з притулку. Як відомо, через подію, яка трапилася з Каховською ГЕС, сотні котів та собак були евакуйовані у притулки. Ці маленькі тварини потребують турботи і любові.

Нагадаємо, Марічка Падалко має трьох дітей підліткового віку: син Михайло (16 років), донька Марія (14 років), донька Катерина (12 років). Чоловіком відомої телеведучої є журналіст і політик Єгор Соболєв. В шлюбі вони вже понад 16 років. Наразі чоловік являється військовослужбовцем ЗСУ і з початку повномасштабної війни боронить Батьківщину на фронті.

Сім'я Марічки Падалко
Сім’я Марічки Падалко

До слова, для Падалко і Соболєва цей шлюб являється другим. У першому шлюбі Падалко прожила близько 10 років. Вона мріяла стати мамою та завагітніти у неї не вдавалося. Заради Соболєва Марічка покинула свого першого чоловіка і тут сталося диво. Телеведуча дуже швидко завагітніла і народила первістка. Жінка зізнається, що двох наступних дітей вона не планувала та діти є дуже бажаними і довгоочікуваними.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!